Horoscopul săptămânii 26 mai-1 iunie: Află ce spun astrele

Horoscop: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.  

25 mai 2014, 21:12
Horoscopul săptămânii 26 mai-1 iunie: Află ce spun astrele

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Această săptămână va fi una în care gandurile asupra viitorului tău îţi stăpânesc mintea. Dacă ai un iubit de multă vreme, consideri că a venit momentul să treci la nivelul următor: poate fi vorba de logodnă sau chiar de căsătorie. Dacă eşti singură, decizi că e momentul să cauţi mai atent. Vei întâmpina unele obstacole la locul de muncă, dar ele nu vor reuşi decât să te întărească. Este doar o etapă din care ai multe de învăţat, şi mai ales în cine să ai încredere. Situaţia financiară rămâne aceeaşi, însă munca depusă la serviciu va fi îngreunată. Nu vei avea de suferit de pe urma acestor lucruri decât social, comunicarea cu colegii va fi din ce în ce mai firavă.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

În această săptămână vei fi destul de impulsivă, aşa că trebuie să ai mare grijă şi să te gândeşti la consecinţe. E posibil să te ia valul şi să ai chef de o aventură, dar ai toate şansele să fii prinsă. O să mai apară lucruri minore, dar care nu merită să le acorzi atenţie. Piedicile pe care le întâlneşti nu pot fi depăşite decât cu ambiţie, iar tu ai din belşug. Te vei bucura de familie, chiar dacă va trebui să îţi gestionezi foarte bine timpul pentru a nu neglija alte aspecte ale vieţii tale. 

Leu (22 iulie – 22 august)

Ţii ceva ascuns de multă vreme, dar în această săptămână va trebui să spui lucrurilor pe nume. Iubitul tău are dreptul să îţi ştie secretele, mai ales dacă îl implică şi pe el în mod direct. Încearcă să scapi de emoţii şi să vorbeşti deschis. Criticile de la serviciu îţi vor pune imaginea în pericol şi eşti puternic afectată de asta. Încearcă să te relaxezi şi să nu pui la suflet tot, uneori sunt doar invidii. Chiar dacă ţi-ai dori să te relaxezi mai mult, în această perioadă este vorba doar de muncă. Imaginea ta este pe punctul de a se forma şi nu ar fi indicat să dai greş tocmai acum.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În acest început de săptămână începe să îţi placă statutul de femeie singură şi înveţi pe zi ce trece câte beneficii ai şi câte poţi face fără să dai explicaţii nimănui. Te bucuri de prieteni şi de flirt la tot pasul. Dacă eşti cuplată, vei avea parte de multe activităţi distractive alături de iubit. Singurul lucru care te împiedică să faci ce ţi-ai propus ar fi lipsa de energie. Nu îţi va fi chiar un duşman, pentru că vei reuşi să te menţii pe linia de plutire. Trebuie să depui mai mult efort pentru a te afirma la locul de muncă, chiar dacă nu îţi place să fii în centrul atenţiei. 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În această săptămână, viaţa ta de cuplu va căpăta altă dimensiune, într-un mod pozitiv. Vei comunica mult mai uşor cu partenerul şi veţi trăi împreună experienţe noi. Dacă eşti singură ai toate şansele să cunoşti pe cineva. Este o perioadă lipsită de evenimente neplăcute, ceea ce înseamnă că nimic nu te poate prost dispune. Iei o pauză de la muncă, cel mai probabil este vorba de câteva zile de concediu. Cu banii nu ai probleme, situaţia îşi păstrează constanţa.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Chiar dacă pe alte planuri nu te simţi împlinită, din punct de vedere sentimental eşti foarte mulţumită. Fie că eşti singură sau nu, ai parte de victorii în fiecare zi a săptămânii. O luptă dintre tine şi un coleg de serviciu îţi va da planurile peste cap, pentru că nu ai luat în considerare şi acest aspect atunci când ai pornit la drum. Nu trebuie să te panichezi, lucrurile se vor linişti spre finalul săptămânii ce urmează.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Chiar dacă eşti singură, nu ar trebui să îţi pui problema că te vei plictisi, prietenii tăi vor avea grijă de asta în săptămâna ce urmează. Te vei distra de minune şi vei uita că ai nevoie de un bărbat lângă tine. Dacă ai un iubit, nu se anunţă nicio schimbare notabilă în relaţia voastră. Oferă-ţi şansa de a învăţa tot mai multe lucruri noi, aşa că nu trebuie să te retragi chiar dacă nu te poţi concentra. Cei din jurul tău îţi vor descoperi adevărata ta valoare în această săptămână, şi te vei mândri cu asta. Eşti o persoană de încredere şi deloc plictisitoare. 
 
Citeşte mai mult pe eva.ro