HOROSCOPUL săptămânii 3 – 9 noiembrie 2014: Află previziunile pentru zodia ta

Saptamana 3 - 9 noiembrie 2014 este cea a descoperirii adevarului. Oricat de neplacute ar fi anumite experiente, ele nu trebuie negate. Este foarte important sa gasesti o cale de a rezolva orice problema cu care te confrunti.

02 nov. 2014, 06:11
HOROSCOPUL săptămânii 3 – 9 noiembrie 2014: Află previziunile pentru zodia ta

Este o perioada de formare, in care vei avea parte de foarte multe beneficii, insa trebuie sa ai o gandire deschisa.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pentru perioada urmatoare, citeste horoscopul saptamanii 3 -9 noiembrie 2014:

Berbec
Va fi o saptamana foarte buna pentru Berbeci! Excelezi in toate domeniile, atragi toata atentia asupra ta si reusesti sa-ti faci noi prieteni. Totusi, atunci cand trebuie sa te informezi, evita sa citesti tabloide sau sa te uiti la televizor. Cel mai bine este sa iei legatura direct cu acele persoane care iti pot oferi informatiile corecte.

Taur
Este o perioada foarte aglomerata pentru tine: trebuie sa participi la numeroase conferinte, sa iei legatura cu foarte multe persoane si sa te pui la punct cu anumite documente. Cu toate acestea, energia de care dai dovada te va ajuta sa faci fata cu brio acestei saptamani. Asadar, nu vei avea niciun motiv de ingrjorare!

Gemeni
Te simti oarecum implinita in aceasta perioada si simti nevoia sa elimini orice factor de stres din viata ta. Nu este o idee rea, mai ales daca la locul de munca sau acasa te-ai confruntat cu mici probleme in ultimul timp. Atitudinea pozitiva te va ajuta sa te faci remarcata in orice situatie, iar problemele mai vechi pot fi rezolvate pana la sfarsitul saptamanii.

Citeşte continuarea pe ele.ro