HOROSCOPUL săptămânii 31 martie -6 aprilie 2014: Află cum începi luna aprilie

Horoscop saptamanal, afla ce iti pregatesc astrele saptamana aceasta. Află cum stau astrele pentru tine, astfel încât să iei cele mai bune decizii.

30 mart. 2014, 08:32
HOROSCOPUL săptămânii  31 martie -6 aprilie 2014: Află cum începi luna aprilie
HOROSCOP BERBEC 21.03-20.04: Aceasta saptamâna se afla sub aspectul finantelor mult restrânse din bugetul dumneavoastra. Desi se pare ca totul decurge linistit veti avea o sansa sa va puneti la punct noi contracte de afaceri sau sa va stabiliti o tactica de economisire a banilor. Fie ca renuntati la reimprospatarea garderobei, fie ca nu mai cheltuiti prea mult pe cosmetice si produse pentru relaxare, se pare ca acum constientizati mai mult situatia.

HOROSCOP TAUR 21.04-21.05: In sfârsit, la serviciu veti obtine promovarea la care visati de ceva vreme, iar in viata de cuplu partenerul va propune o mica excursie unde sa va relaxati dupa atâtea zile incordate. Daca vreti sa va imbunatatiti relatia trebuie sa fiti mai concilianti.

HOROSCOP APRILIE 2014: Vezi ce îi rezervă astrele iubitului tău

HOROSCOP GEMENI 22.05-21.06: Incercati sa acordati mai multa atentie problemelor care va streseaza. Vi se iveste sansa de a va exprima talentele cu care natura v-a inzestrat si asta poate constitui un nou inceput. Nu va pierdeti prea usor rabdarea. Veti reusi sa gasiti puntea ce vi se pare deocamdata ascunsa intr-o ceata deasa.

HOROSCOP RAC 22.06-21.07: Un prieten va cere o favoare si nu va este chiar imposibil de realizat insa nu va obligati decât in cazul când la mijloc sunt interese ce inclina balanta spre dumneavoastra. Daca in ultima perioada par sa se fi inmultit problemele conjugale iata ca a sosit timpul sa le si rezolvati. Actionati acum!

HOROSCOP LEU 22.07-22.08: Cei dragi se arata intelegatori atunci când ii tratati cu raceala. Se pare ca doar relaxarea si meditatia va pot scapa de tensiunile acumulate. Incercati in fiecare zi sa le acordati tuturor atentia si respectul pe care il merita. Veti vedea ca atmosfera se schimba imediat si parca si dumneavoastra nu mai sunteti atât de „teposi”.

HOROSCOP FECIOARA 23.08-22.09: Munca este intotdeauna importanta pentru dumneavoastra. Pentru cei care doresc sa-si continue studiile sau sa inceapa noi proiecte iata ca in aceasta saptamâna este momentul potrivit sa inceapa. Nu va mai pierdeti timpul cu discutiile inutile si concentrati-va doar pe sarcinile ce trebuiesc rezolvate.

HOROSCOP BALANTA 23.09-22.10: Ascultati si sugestiile primite de la oamenii care va admira. Se dovedesc a fi utile mai ales daca va hotarâti sa va mai luati un job. Aveti potentialul necesar sa faceti fata unei noi slujbe, chiar daca asta nu inseamna ca va angajati cu norma intreaga. Totul este sa va organizati mai bine.

Horoscop: Cum stai cu sănătatea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP SCORPION 23.10-21.11: Sunteti prea stresati si nu veti permite colegilor de la serviciu sa glumeasca prea mult pe seama dumneavoastra. Sigur ca va simtiti un pic incurcati de postura aceasta. Va veti reveni curând si va veti relaxa. Un cadou surprinzator primit de la un bun prieten va va incalzi inima.

HOROSCOP SAGETATOR 22.11-21.12: Profitati din plin de favorurile pe care vi le fac astrele si nu veti regreta. Ar trebui sa fiti mai binedispusi decât de obicei si sa faceti fata sarcinilor care va plictisesc. In weekend, pentru unii dintre nativii acestei zodii, romantismul nu suna promitator.

HOROSCOP CAPRICORN 22.12-19.01: Saptamâna aceasta se afla sub auspiciul proiectelor creative pe termen lung dar si a satisfactiei venite mai ales din sânul familiei. Cei de acasa va tin la curent cu toate noutatile si nu sunt putine. Concentrati-va pe sarcinile de rutina pentru a nu uita ce va poate afecta mai târziu.

HOROSCOP VARSATOR 20.01-18.02: Relatiile, socializarea si tranzactiile in afaceri, iata cam ce va preocupa in aceste zile. Fiti mereu in garda dar nu dati frâu liber banilor care zboara cam repede din portofel. Petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi pentru a va coordona mai bine cu acestia.

HOROSCOP PESTI 19.02-20.03: Ati cunoscut pe cineva ocazional si trebuie sa indrazniti sa spargeti gheata daca doriti sa legati noi prietenii. Nimic nu pare sa va stea in cale atunci când vreti sa realizati ceva. Uneori, nerabdarea va determina sa luati decizii pe care apoi le regretati. Mai bine ascultati-i doar pe cei bine intentionati!

Sursa: CASANDRA