Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie. Află ce te aşteaptă

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

04 sept. 2017, 07:49
Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie. Află ce te aşteaptă

BERBEC

Nu ar strica ca în această săptămână să fii mai drăgăstoasă cu partenerul tău de viaţă, scrie eva.ro. Nimeni nu poate face asta în locul tău şi nici nu ar fi indicat. Nu te lăsa dusă de val şi nu lăsa totul în voia sorţii, altfel ai putea să regreţi. Nativele singure au toată liberatatea la care tânjeau dintotdeauna, însă acum nu le mai convine acest lucru.

Citeşte şi HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2017: Urania anunţă cum începi săptămâna, în funcţie de zodie

Nu vei avea parte de o săptămână prea uşoară, cel puţin nu în primele zile. Perioada de concediu te-a adus în această situaţie aglomerată, iar acum trebuie să depui efort dublu pentru a rezolva tot ce s-a strâns. Chiar dacă nu vei avea niciun câştig deşi munceşti atât de mult, e important măcar să încerci să-ţi păstrezi poziţia.

TAUR

Nu ar strica ca în această săptămână să fii mai drăgăstoasă cu partenerul tău de viaţă. Nimeni nu poate face asta în locul tău şi nici nu ar fi indicat. Nu te lăsa dusă de val şi nu lăsa totul în voia sorţii, altfel ai putea să regreţi. Nativele singure au toată liberatatea la care tânjeau dintotdeauna, însă acum nu le mai convine acest lucru.

Nu vei avea parte de o săptămână prea uşoară, cel puţin nu în primele zile. Perioada de concediu te-a adus în această situaţie aglomerată, iar acum trebuie să depui efort dublu pentru a rezolva tot ce s-a strâns. Chiar dacă nu vei avea niciun câştig deşi munceşti atât de mult, e important măcar să încerci să-ţi păstrezi poziţia.

GEMENI

Este foarte important să găseşti un echilibru în viaţa ta, pentru că în această săptămână ai tendinţa de a te axa doar pe un anumit plan al vieţii tale în defavoarea celorlalte. La capitolul sentimente stai destul de bine şi nu pare că pot apărea probleme pe curând. Cel mai probabil din această cauză există tentaţia de a-ţi canaliza energia către altcvea, ignorându-ţi complet partenerul.

Săptămâna aceasta vei primi tot ce aşteptai pe plan profesional, însă există şi părţi proaste. Trebuie să fii conştientă de faptul că dacă te axezi doar pe carieră, vei rata multe lucruri importante pe alte planuri. Nu doar banii aduc fericirea, aşa că trebuie găsit un echilibru cât mai repede posibil. Există riscul să apară discuţii aprinse între tine şi rudele tale.

Citeşte şi HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Luna face opoziţie cu Mercur. Ce zodii trebuie să fie FOARTE ATENTE

RAC

Pare că nu te înţelegi prea bine cu partenerul de viaţă şi descoperi cu surpindere că punctele voastre comune au dispărut. E momentul să iei o decizie de comun acord cu acesta pentru a avea ce e de făcut în continuare. Trebuie să renunţi la orgoliu şi să încerci să devii mai permisivă dacă vrei ca relaţia să nu se termine.

E posibil ca săptămâna aceasta să fii nevoită să pleci într-o călătorie în interes de serviciu. Nu primeşti vestea prea bine, aşa că trebuie să discuţi deschis cu superiorii tăi. Dacă această deplasare îţi creează probleme pe alte planuri, e momentul să laşi mai mult de la tine şi să spui asta. Chiar dacă vei pierde o sumă importantă de bani, liniştea din sânul familiei e prioritară.

LEU

Eşti mai geloasă decât de obicei, iar atitudinea ta va fi problematică în această săptămână. Nu e cazul să îţi acuzi partenerul de acţiuni nefondate, altfel totul se va întoarce împotriva ta. Dacă eşti singură, încearcă să discuţi mai mult cu un admirator de-al tău, astfel e posibil să descoperi lucruri atrăgătoare la el.

În această săptămână vei fi nevoită să împarţi o sumă de bani cu partenerii sau colegii de muncă. E posibil, de asemenea, să fie vorba de o moştenire din care trebuie să le dai şi rudelor tale, iar acest lucru te nemulţumeşte profund. Orice ai face, acest lucru trebuie făcut, aşa că nu are rost să te pui rău cu toată lumea fiind conştientă că nu poţi schimba situaţia.
Pe aceeasi tema…

Continuarea horoscopului AICI.