HOROSCOPUL săptămânii 7-13: Ce ţi-au pregătit astrele în zilele următoare

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

RomaniaTV.net
07 mai 2018, 07:11
HOROSCOPUL săptămânii 7-13: Ce ţi-au pregătit astrele în zilele următoare

FECIOARA

Lucrurile nu merg deloc bine pentru tine pe plan sentimental, ceea ce înseamnă că îţi poţi pierde încrederea în tine mai mult decât s-a întâmplat deja. Partenerul tău de viaţă are un comportament inadecvat, de aceea nu trebuie să mai stai să accepţi dacă eşti nefericită alături de acesta. Un lucru este cert, tu faci regulile aici!

Nu stai prea bine cu banii, însă datorită ajutorului pe care îl primeşti constant de la persoanele dragi, duci o viaţă chiar decentă. Nu uita ca din când în când să le mulţumeşti pentru tot ce fac pentru tine, dar în special, nu uita să fii tu mulţumită tu cu ceea ce ai.

Citeşte şi Horoscop Camelia Pătrăşcanu 7-13 mai 2018: Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

BALANTA

Ai devenit tot mai distantă faţă de partenerul tău în ultima perioadă, iar în aceste zile vei realiza şi tu acest lucru. Cu toate că acesta ţi-a atras atenţia de multe ori şi şi-a exprimat nemulţumirile, tu ai rămas indiferentă. Punctul critic va fi în momentul în care el va lua atitudine şi va face primii paşi spre despărţire, iar atunci te vei speria!

Eşti din ce în ce mai mândră de situaţia ta financiară din ultima perioadă. Cel mai probabil este vorba de o mărire de salariu sau o avansare care îţi dă mult mai multă încredere în propriile forţe. Atitudinea ta e schimbată şi reuşeşti să-ţi creezi o imagine mai bună în mediul profesional.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 6-12 mai 2018: Un amor pasional pentru o zodie, pierderi mari băneşti pentru alta. PREVIZIUNILE RUNELOR

SCORPION

Tensiunea dintre tine şi partenerul tău de viaţă se va răsfrânge şi asupra persoanelor apropiate, ceea ce nu e deloc normal. Chiar dacă relaţia voastră e una zbuciumată dintotdeauna, asta nu înseamnă că trebuie să vă purtaţi în public ca şi acasă. Păstraţi pentru voi anumite lucruri şi nu uitaţi că lucrurile se spală în familie!

Totul merge conform planului pentru tine în ceea ce priveşte banii. În această săptămână, un proiect în care eşti implicată va cunoaşte primele rezultate pozitive, iar de roadele muncii tale nu te vei bucura decât tu. Cel mai probabil, în decursul acestor zile, banii ţi se vor dubla!

Continuarea pe Eva.ro.