HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Trei astrologi au citit în stele şi vin cu previziunile despre BANI, CARIERĂ, DRAGOSTE SĂNĂTATE

Trei astrologi trag o concluzie importanta. Mihai Voropchievici, Minerva, Camelia Pătrășcanu avertizează zodiile să aibă grijă în săptămâna aceasta, deoarece astrele sunt în furtună astrală.

09 sept. 2019, 10:37
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Trei astrologi au citit în stele şi vin cu previziunile despre BANI, CARIERĂ, DRAGOSTE SĂNĂTATE

Horoscop Mihai Voropchievici 9-15 septembrie. De luni, încep problemele, karma nu mai e călduroasă. Previziunile runelor

HOROSCOP Berbec: E rândul altora care trebuie să-și facă bagajele, trebuie să aibă bagajele pregătite, astrele le anunță o călătorie, deci este o perioadă în care puteți face drumuri mai scurte sau mai lungi sau chiar să beneficiați de o săptămână de repaos.

HOROSCOP Taur: După ce s-au văitat, acum le-a venit cea mai puternică rună. Toate beneficiile de pe lume pe care vi le doreați pentru că le meritați. Sunteți muncitori, harnici, destoinici, încăpățânați, conservatori și mai aveți și alte calități. 

HOROSCOP Gemeni: Au perioada când pot afla răspunsul unor probleme care îi frământă, niște lucruri presante antrenând o discuție sau făcând așa cum spune de obicei un consiliu de familie. Mai lăsați să vorbească și alții, nu numai voi. E perioada când trebuie să ascultați voi, să puneți în aplicare. 

HOROSCOP. Rac: Trebuie să aibă răbdare pentru că runa spune că dacă aveți răbdare, forțați norocul, dacă nu aveți răbdare, goniți norocul. Surprizele plăcute sunt făcute pentru Racii care știu să aștepte. Fierbeți la foc mic și vin lucrurile bune. 

HOROSCOP Leu: Este în situația când s-a ocupat de toți, de toate și au uitat să se ocupe de ei. Mobilizați-vă toate forțele ca să vă consolidați poziția voastră, și acasă, și în societate, și la serviciu.

HOROSCOP.Fecioară: După o perioadă benefică, acum își dă seama că a fost prea benefică și trebuie să schimbe modul de abordare a problemelor. Deci schimbați tactica și va fi totul perfect.

Citește mai multe aici

Horoscop Minerva Septembrie 2019. Zodia care câştigă pe toate planurile, este luna ei fabuloasă

Pe 9 septembrie, pe măsură ce Mercur, Soarele și Marte fac o triplă conjuncție, un trigon cu Uranus retrograd, dar și un pătrat cu Jupiter, aduc o mulțime de necunoscute, iar orizonturile tale se deschid și sper, că îți dai seama cât de sigur ești de tine. 

Pe măsură ce Soarele și Marte sunt încă aliați, Luna Plină din Pești din 14 septembrie, te atenționează la tensiunile create de Crucea mutabilă deoarece se cristalizează o viziune care îți va dezvălui următorii pași. Nu ai toate răspunsurile, dar ia lucrurilepe rând. Eliberează bagajul emoțional și ceea ce nu îți mai susține visele și viziunea. 

Luna Nouă în Balanță, pe 28 septembrie, marchează începutul unui ciclu personal anual – de creștere, maturizare și înflorire în tot ceea ce te-ai născut să fii.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Horoscop Minerva Septembrie 2019 FECIOARĂ Relaţional

Izbucnirile emoționale nu fac parte din repertoriul tău romantic obișnuit, dar ar putea fi atunci când Mercur te susține și știi să spui ce și cum trebuie. Să te simți ca și cum ai fi într-un roller coaster emoțional nu trebuie să fie un lucru rău.

Venus este încă cu Mercur, e drept, într-o conjuncție separantă, pe 23 septembrie, așa că vei dori să arăți cuiva cât de mult îți place, mai de grabă decât să îi spui. Natura ta practică este fermecătoare.

Soarele intră în semnul Balanței în aceeași zi, pe 23 septembrie, moment în care ai putea fi oarecum excesiv. Totuși, nu trebuie să verbalizezi tot ce gândești. Un feedback negativ de la o primă întâlnire nu te va ajuta cu nimic.

HOROSCOP Camelia Pătrăşcanu 9-15 septembrie 2019: o zodie dă lovitura financiar

HOROSCOP BERBEC – Încep săptămâna în forță și pot avea realizări în plan profesional. Munca și perfecționismul îi recomandă. E bine să țină cont de sfaturile prietenilor, până joi. De joi încolo efectul de Lună Plină își spune cuvântul, mai ales în relațiile profesionale. 

HOROSCOP TAUR – O săptămână care începe cu multe diligențe. Acte importante, luni. Toată săptămâna au de rezolvat tot felul de mici soluții. Efectul de Lună Plină se simte de joi încolo, pe axa inimii, a sentimentelor.

HOROSCOP GEMENI – O săptămână care începe cu multe planete în zona familiei și acolo se pot regla lucruri. Luna Plină vizează tot căminul și familia. Sunt multe lucruri de rezolvat și de vindecat la nivel sufletesc și sunt șanse să se rezolve de joi încolo.

HOROSCOP RAC – Un accent pus pe discuții, pe parlamentări, fie conjugale, fie profesionale. Vineri și sâmbătă, Luna Plină poate să aducă niște concluzii, pe care tind să le tragă pe baza intuiției și a sufletului.

HOROSCOP LEU – Au multe planete în zona banilor, au nevoie de câștiguri din mai multe activități, pe care știu să le eficientizeze – le merge mintea brici.Luna Plină se fixează tpt pe zona bamilor și trebuie să fie atenți cum îi cheltuiesc. Ar putea pun dop unui por pe unde pierdeau bani.

HOROSCOP FECIOARĂ – O săptămână cu multe planete în semnul lor zodiacal. Sunt chemate și susținute astral, să aibă încredere în ele, voință, energie. Datorită acestui val astral ar putea avea niște mize foarte mari, cu niște schimbări care pot veni. Luna Plină le ajută să iasă la rampă.

Citeşte mai multe aici