Horoscopul superputerilor: Cele trei zodii de femei cu har divin

Fiecare persoană este magică în adâncul sufletului ei și fiecare persoană are ceva aparte, ceva care îi aparține în mod exclusiv. Acest lucru ne ajută să ne diferențiem și să ne facem remarcați în societate.

RomaniaTV.net
20 nov. 2017, 10:30
Horoscopul superputerilor: Cele trei zodii de femei cu har divin

Astrele ne spun că există anumite femei care sunt cu totul magice. Acestea au ceva în plus față de celelalte, ceva care le ajută să fie speciale și unice. Aceste femei magice sunt născute cu precădere în 3 zodii:

Femeia RAC

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de empatice. Acestea preiau foarte ușor stările celor din jur și reușesc să se pună în pielea lor, vizualizând totul prin ochii acestora.

Citeşte şi Tainele horoscopului turcesc: Sunt schimbări mari ale zodiilor

De cele mai multe ori, aceste femei îi înțeleg pe cei din jur doar din priviri, se poate spune chiar prin telepatie, lucru care nu este la îndemâna oricărei persoane.

Femeile rac sunt intuitive și de fiecare dată știu dinainte ce-și doresc ceilalți sau ce sunt pe cale să facă în continuare. Intuiția nu le joacă feste și atunci când au un presentiment, știu clar că se va întâmpla acel lucru.

Oricine își dorește prin preajmă o astfel de femeie pentru că nimic rău nu ți se poate întâmpla în preajma ei. Femeile rac nu pot fi niciodată mințite pentru că au harul clarviziunii. Te poate lăsa totuși să crezi că a picat în plasa minciunilor tale, însă nu este deloc așa.

Citeşte şi 6 cele mai toxice combinaţii de zodii. Fereşte-te de partenerii din aceste semne zodiacale!

Femeia SCORPION

Deși ți se va părea că această femeie este mult prea introvertită și misterioasă, poți fi sigur că aceasta este doar o mască. De fapt, femeile născute în zodia scorpionului sub așa pentru că le place să analizeze și să cunoască cât mai mult despre cei din jurul lor.

Citeşte continuarea pe EstiSuperba.ro.