Horoscopul viciilor: Bărbaţii care pierd totul la jocurile de noroc

Fugi mâncând pământul când auzi că un potenţial partener este pasionat de jocurile de noroc? Ei bine, există zodii ceva mai predispuse la a-şi pierde banii la casele de pariuri, iar astrele îţi spun exact care sunt nativii care riscă până la ultimul leu din buzunar.

RomaniaTV.net
19 iun. 2015, 10:19
Horoscopul viciilor: Bărbaţii care pierd totul la jocurile de noroc

Află care îi sunt slăbiciunile şi descoperă ce jocuri de noroc îl atrag pe partenerul tău, fie că este vorba despre ruletă, Blacjack, Poker sau pariuri sportive.

Berbec

Jucător creativ, ambiţios, cu o tărie de caracter impresionantă şi independent

Berbecii sunt curajoşi şi adoră riscurile. Aceştia îşi ascultă intuiţia şi nu folosesc nicio strategie logică atunci când pariază. De neoprit atunci când intră în cazino, Berbecii au şanse mari să rămână faliţi. Nu are milă atunci când vine vorba despre adversari, dar nici răbdare să joace orice joc. Bărbatul Berbec este fascinat de rapiditatea ruletei.

Citeşte şi Horoscop: Cele mai irezistibile femei care sucesc minţile bărbaţilor

Taur

Jucător perseverent, răbdător, generos dar şi încăpăţânat

Bărbaţii Tauri rareori se aventurează să joace jocuri de noroc. Atunci când o fac sunt foarte precauţi şi nu mizează pe sume mari întrucât nu vrea, sub nicio formă să îşi rişte avuţia. Nu crede în câştigurile rapide prmise de cazinouri şi preferă, mai degrabă, să se bucure de atmosfera din cazino decât să parieze.

Gemeni

Jucător energic, glumeţ şi de neobosit

Gemenii adforă jocurile de noroc. Asta poate şi datorită faptului că sunt norocoşi din fire şi câştigă e fiecare dată. Nu îşi tratează adversarii de la masa de joc ca pe nişte rivali ci, mai degrabă, se împrieteneşte cu aceştia.

Vezi şi HOROSCOP: Topul zodiilor care doresc să îşi înşele partenerii

Rac

Jucător conservator, tradiţionalist şi devotat

Riscurile sunt cele care atrag Racii. În ciuda temperamentului lor foarte potolit, aceştia sunt de neoprit când vine vorba despre jocurile de noroc. Totuşi, ei niciodată nu mizează pe sume mari şi nu vizează câştiguri colosale, ci joacă, mai degrabă, pentru distracţie.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.