Horoscopul zilei de luni, 18 ianuarie

Zi de luni destul de agitată pentru toţi nativii zodiacului din cauza unor schimbări. Se manifestă agresiv mai ales nativii care au parte de schimbări pe plan amoros.

RomaniaTV.net
18 ian. 2016, 09:20
Horoscopul zilei de luni, 18 ianuarie

BERBEC 

Ziua de luni se arata complicata pentru Berbeci din cauza faptului ca intampina multe greutati la locul de munca. Ar trebui spre seara sa incerce sa se relaxeze, pentru a putea face fata saptamanii care abia incepe.

TAUR 

Taurii au de suferit destul de mult in draoste luni din cauza ca persoana iubita le da o veste la care nu se asteptau. Decizia persoanei respective le va influenta multe planuri de viitor Taurilor.

GEMENI 

Gemenii au o zi de luni minunata, pe de alta parte. Primesc vesti care le dau sperante mari cu privire la locul d emunca si totodata persoana iubita le este alaturi in absolut tot ceea ce isi doresc sa intreprinda. Pe langa aceste lucruri, se bucura si de o suma de bani pe care o castiga.

RAC 

Racii au o zi de luni destul de calma, insa este posibil sa primeasca pe neasteptate o suma de bani care

ii va face sa isi puna in aplicare o serie de planuri de viitor pe care le au de ceva vreme.

LEU 

Si pentru Lei ziua de luni este destul de buna datorita faptului ca foarte multi dintre cei mai apropiati prieteni ai lor dau dovada de faptul ca ii apreciaza si ii iubesc foarte mult.

FECIOARA 

Fecioarele, pe de alta parte, intalnesc o serie de tensiuni la care nu se asteptau din partea superiorilor luni. Mai precis, le este reprosat faptul ca nu si-au dat interesul pentru a finaliza o serie de proiecte, iar acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa aiba o zi destul de agitata.

Continuarea pe Lyla.ro