Horoscopul zilei de miercuri, 18 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii mai multor zodii mizează mult pe intuitie si pe experienta de viata in fata unei situatii noi, a unei provocari, care li se arata ca un ocean plin de necunoscut. Sunt tulburati de teama de a gresi caci ineditul situatiei ii prinde pe picior gresit.

18 feb. 2015, 06:22
Horoscopul zilei de miercuri, 18 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 18 februarie
Activitatile sociale, care implica mai ales intalniri cu prieteni dragi pe care nu i-au vazut de multa vreme, ii preocupa pe nativii din Berbec. Acestia sunt dispusi chiar sa lase deoparte responsabilitatile profesionale pe care le au doar pentru a avea parte de moment de relaxare cu prietenii. Atentie, insa! Berbecii risca sa piarda din vedere unele obiective stabilite pe termen lung, fapt care ar putea sa le genereze probleme in viitorul apropiat.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 18 februarie
Taurii se concentreaza pe munca, pe dezvoltare profesionala sau educationala. Pus osul la treaba, fiind hotarati sa obtina ce si-au dorit. Insa, o situatie neprevazuta risca sa le dea ziua peste cap. Orice ar fi, Taurii trebuie sa-si pastreze obiectivitatea si chiar sangele rece pentru a putea evalua corect noutatile care sunt in fata lor.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 18 februarie
Gemenii sunt total dezinteresati de ce vor oamenii din jurul lui astazi, mai ales in ceea ce-i priveste pe cei din mediul profesional. Se concentreaza mai mult pe sine si pe propriile lor nevoi. Resimt mai puternic lipsurile si frustrarile pe plan personal. Insa, la final de zi, isi vor gasi linistea alaturi de persoana iubita sau de un prieten apropiat care-i sprijina in absolut tot ce vor sa faca!

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 18 februarie
Racii prefera sa-si ingroape propriile emotii. Isi dau seama ca multe dintre greselile din trecut pe care le-au comis au avut loc pe fondul unor stari puternic emotionale in care nu au gandit limpede, obiectiv. Este ziua organizarii pentru Raci care sunt hotarati sa convinga prin argumente concrete. Iar daca-si dau silinta chiar vor reusi!

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 18 februarie
Leii au o fereastra de oportunitate pentru a-si face „curatenie” in anumite aspecte ale vietii. Poate fi vorba de incheierea socotelilor cu o persoana cu care au avut o relatie problematica sau poate fi vorba de achitarea unei datorii sau de orice altceva care a fost „amanat” sau „neglijat” in trecut. In aceste conditii, vor incheia ziua mai impacati cu ei insisi.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 18 februarie
Fecioarele dau dovada de lipsa de toleranta, dar atitudinea lor are, in mare parte, justificare. Nu mai tolereaza lipsa de implicare a celor din jurul lor, lipsa de argumente, lenea sau nesimtirea si se revolta. In astfel de conditii, Fecioarele ar putea avea parte de cel putin o cearta astazi, insa, atat timp cat mizeaza pe argumente, vor avea castig de cauza!

Continuarea pe Lyla.ro.