Horoscopul zilei DUMINICĂ 15 DECEMBRIE 2019. Astăzi este o zi FOARTE MARE în astrologie!

HOROSCOP DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019. Suntem pe ultima suta de metri inaintea marelui an 2020, un nou deceniu si o noua era astrologica. In aceste ultime doua saptamani, astrele au in continuare suficiente tranzite importante care sa ne ghideze cum se cuvine pentru un nou start cu dreptul.

14 dec. 2019, 18:40
Horoscopul zilei DUMINICĂ 15 DECEMBRIE 2019. Astăzi este o zi FOARTE MARE în astrologie!

Este cel mai norocos weekend din an iar aceasta zi cea mai buna pentru ca astazi are loc unul din cele mai norocoase aspecte astrale ce se pot imagina ! Jupiter, planeta norocului, proaspat instalat pentru un an in ambitiosul Capricorn, este in trigon cu rebelul Uranus aflat in Taur pana in 2026. Foloseste-ti viziunea ca sa experimentezi noi relatii si noi situatii!

O atitudine orientate pe experiente este ceea ce iti aduce acum noroc.

Luna intra in Leu azi si ne ofera exact ce abem nevoie ca sa ne crestem increderea de sine. E vreme de jucat cu viata. Chiar si marile greseli sunt iertate cu acest aspect al lui Jupiter. Joaca-te ca sa castigi, gratie acestui trigon de aur dintre Jupiter si Uranus ! Incearca ceva nou, iesi din cutia ta de confort, descopera noi orizonturi pline de expansiune! Una peste alta, incearca-ti norocul in orice domeniu te simti inspirat. Nu e vreme de stat cuminte si temator.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te simti foarte Che Guevara – un revolutionar determinat sa isi ia viata in propriile maini si sa schimbe ceea ce nu il satisface. Totusi, fii atent sa nu lasi ca entuziasmul foarte mare sa te copleseasca si sa sari inainte fara sa te gandesti de doua ori – exista un oarecare pericol sa o iei pe o directie gresita. Este cel mai bine sa o iei usurel si sa faci pasi mici ca sa obtii ce vrei, astfel evitand capcanele. Astazi este o zi foarte mare in astrologie care iti influenteaza NOROCUL pentru viitorul apropiat!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Revelatii si discutii semnificative cu cei dragi te pot lasa uimit placut sau dezamagit, depinde de tine si de ce ai de gand sa rostesti. Nu inrautati nimic ci din contra. Astrele te ajuta foarte mult insa si tu ai o responsabilitate. Sa fii calm ca sa nu inrautatesti nimic. Vocea sa iti fie blanda si ziua iti va fi buna ! Astazi este o zi foarte mare in astrologie care iti influenteaza NOROCUL pentru viitorul apropiat !

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In ultima vreme au existat anumite dificultati in viata ta care te-au impiedicat sa iti atingi chiar toate obiectivele sau sa te relaxezi asa cum ti-ai fi dorit. Evita in continuare conflictele si certurile cu cei dragi si fii atent sa nu ranesti sentimentele nimanui prin cuvintele rostite. Tine-ti nervii sub control si gandeste de doua ori inainte sa vorbesti. Astfel nu te vei autosabota ci din contra, vei putea profita de tot ce iti aduce bun aceasta zi speciala astrala. Astazi este o zi foarte mare in astrologie care iti influenteaza NOROCUL pentru viitorul apropiat!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.