Horoscopul zilei pentru MIERCURI 3 APRILIE 2019. Pregătirea terenului pentru Luna Nouă de vineri!

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 3 APRILIE 2019; astazi Luna aluneca usor in Pesti si ceva iese si se disipa din viata ta. Este un final bun. Este un semn ca obstacolele se dizolva incet incet. Nu mai este timpul sa te invarti in cerc, nu mai ai de ce sa stai in incertitudine.

RomaniaTV.net
02 apr. 2019, 19:59
Horoscopul zilei pentru MIERCURI 3 APRILIE 2019. Pregătirea terenului pentru Luna Nouă de vineri!

Esti pregatit sa faci un mare pas curajos si fara greseala inainte atunci cand Luna va fi Noua in Berbec Vineri! Dar mai intai trebuie sa te pregatesti, ca un razboinic ce se pregateste pentru batalia sa. In relatii, ranile asteapta sa fie vindecate, cuvintele sa fie rostite, optiunile sa fie discutate, durerile vechi alinate. Iar Luna in Pesti este terenul perfect pentru toata aceasta energie vindecatoare. Este o Luna iertatoare si care accepta aproape orice.

La ce sa ne astepti? Incepe ziua simtindu-te visator si incheie-o cu motivatie crescuta si cu determinare.

Ce sa faci? Canalizeaza-ti energia in activitati fizice, este o zi buna pentru miscare si sport sau sa joci jocuri.

Ce sa nu faci? Nu te lasa blocat in taramul viselor, scoate-ti capul din nori si treci la actiune.

Ce sa facem sub acest veniment astral? Faptul ca energia de discernamant a lui Mercur este intr-o stare asa de visatoare, sa o folosim ca sa ne gandim spre viitoare posibilitati. Sa visam si noi impreuna cu Mercur, lasand ganduri optimiste de viitor sa ne domine.

Ce sa nu facem sub acest eveniment astral? Dat fiind ca avem claritate si focus limitate, azi este o zi buna pentru visare, nu neaparat pentru actiuni.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire !

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Luna in Pesti te face sa ai o stare de introspectie azi. E o zi plina de suflet si vei simti ca mergi mai in adancul tau sau te retragi in tacere mai mult. Asculta de aceste chemari pentru ca e foarte important sa te regrupezi. In curand Luna va fi Noua la tine in zodie si un nou capitol proaspat va incepe pentru tine. Inchide vechi socoteli, taie vechi legaturi ce nu isi mai au sensul, termina proiecte si incepe sa inchei un ciclu ce si-a facut treaba. Ce poti invata despre experientele acestea ce te ajuta si sa aduni puncte karmice in favoarea ta ? Tu stii raspunsul dar trebuie sa il si cauti si constientizezi, da?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te simti foarte deschis spre emotii azi, in special cu grupuri si cu prieteni. Luna in Pesti te face sa simti ca si cum esti la un final de ciclu. Luna va fi Noua in curand si un nou capitol va incepe pe un domeniu cheie. Poti folosi cel mai eficient timpul zilei de azi ca sa iti urmezi si asculti inima. Asta te ajuta si in treburi de munca si de iubire. Deci imbatiseaza binele ori de cate ori il intalnesti, iar asta inseamna si sa iti tii temperamentul sub control. In loc sa te pierzi in orice situatie neprevazuta poate aparea azi, numara pana la 10 si vezi ce urmeaza.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Iata o noua zi care iti necesita cel mai bun comportament. Dar emotiile te pot tenta sa faci opusul. Luna in Pesti te umple de aspiratii si inspiratii despre cum sa iti duci la urmatorul nivel viata de munca sau imaginea publica. Vei dori sa urmezi aceste intuitii dar este bine si sa faci acte de bunavointa care sa iti ajute karma. Fa gesturi spontane de bunatate azi care te vor ajuta in echilibrul tau energetic. Orice poti face bun si frumos fara sa astepti nimic in schimb iti va aduce recompense undeva candva. Lasa-te surprins.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.