Hosni Mubarak scapă de acuzaţia de complicitate la uciderea demonstranţilor în 2011, din Egipt

Publicat: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 11:38 // Actualizat: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 13:06 // Sursa: romaniatv.net

Un tribunal din Cairo a renunţat la acuzaţia de complicitate la uciderea demonstranţilor în timpul revoltei din 2011 în cazul fostului preşedinte Hosni Mubarak, în timp ce cinci înalţi responsabili de securitate, printre care şi fostul său ministru de interne, au fost achitaţi în acest dosar, relatează AFP şi Reuters.

Fostul preşedinte egiptean, Hosni Mubarak, aflat în închisoare după ce a fost alungar de la putere, în 2011, în rtimpul revoltelor din cadrul mişcării "Primăvara Arabă", ce a izbucnit în Orientul Mijlociu, a scăpat acum de acuzaţia de complicitate la reprimarea menifestanţilor din timpul revoltelor de stradă.

Citeşte şi Fostul ministru de interne al lui Hosni Mubarak a fost ACHITAT într-un proces de corupţie

În acelaşi timp, Hosni Mubarak şi fostul său ministru al petrolului au fost achitaţi într-un dosar de corupţie în sunt judecaţi şi fiii fostului preşedinte Alaa şi Gamal.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dosar de corupţie Egipt Hosni Mubarak Primăvara arabă revolte de stradă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 nov 11:57
...timpul revoltei din 2011 în cazul fostului preşedinte Hosni Mubarak, în timp ce cinci înalţi responsabili …read moreRelated Items
...
29 nov 11:56
...preşedinte Hosni Mubarak, în timp ce cinci înalţi responsabili de securitate, printre care şi fostul său ministru Citește mai departe… Sursa romaniatv.net ...
1
EUR
4.8418
RON
10 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H