Hotărâre de ultimă oră! Se închid sălile de jocuri de noroc şi cazinourile în Capitală

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis, miercuri, închiderea sălilor de jocuri de noroc şi a cazinourilor pe raza municipiului Bucureşti, în contextul pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, casele de pariuri şi loteriile cu bilet vor rămâne deschise.

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 10:08
Hotărâre de ultimă oră! Se închid sălile de jocuri de noroc şi cazinourile în Capitală

„A treia hotărâre inedită. Ieri, la propunrea a doi membri din Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, au supus atenţiei Comitetului interziecerea jorucilor ce noroc şi cazinourilor pe raza municipiului Bucureşti. S-a emis această propunere cu amendamentul că nu sunt interzise jocurile, cu excepţia pariurilor şi a loteriilor unde se eliberează bilet. Aţi văzut că la loterie se păstrează distanţarea. Nu se duce la ghişeu. Pune numerele. Altul aşteaptă afară. Nu e o problemă de răspândire acolo” , a declarat prefectul Capitalei.

Citeşte şi: Masca de protecţie devine OBLIGATORIE în apropierea şcolilor. Distanţa a fost MICŞORATĂ. Anunţul Prefectului Capitalei

Noi restricţii vor fi aplicate în Bucureşti, după ce numărul de infecţii cu COVID-19 a ajuns la aproape 3.000 la nivel naţional. Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunţat că se închid barurile, cluburile şi discotecile.

„Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi în baruri, cluburi şi discoteci nu e permisă în municipiul Bucureşti”, a anunţat Prefectul Capitalei, în urma şedinţei Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, autorităţile au dispus că purtarea măştii de protecţie va fi obligatori la 50 de metri faţă de şcoli.