Hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord se pregătește de deschidere. Cât costă o noapte de cazare: „Am băgat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem”

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, se pregătesc pentru deschiderea hotelului de patru stele construit în stațiunea Eforie Nord. Vedeta e foarte încântată și abia așteaptă ca hotelul ei să primească primii oaspeți și să își recupereze cât mai repede investiția făcută.

22 feb. 2023, 12:50

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, se pregătesc pentru deschiderea hotelului de patru stele construit în stațiunea Eforie Nord. Vedeta e foarte încântată și abia așteaptă ca hotelul ei să primească primii oaspeți și să își recupereze cât mai repede investiția făcută.

Hotelul din Eforie Nord e de patru stele și e aproape gata. În acest moment se fac ultimele finisări, iar cât de curând apartamentele vor fi gata să-și primească oaspeții. „La hotel se lucrează chiar acum la foc continuu pentru confortul turiștilor care vor veni la vară. S-au tot făcut lucrări din toamnă, se mai fac încă lucrări acolo”, a spus Andreea Bănică.

Citește și Cum se menține Andreea Bălan. Are un obicei zilnic: „De 20 de ani am aceeași greutate”

„În weekend plecăm la mare pentru a finaliza o parte dintre apartamente. Ceea ce vă pot spune este faptul că apartamentele sunt foarte spațioase. E un aparthotel cu mai multe tipuri de camere și apartamente”, a adăugat ea.

Cât costă un sejur la hotelului Andreei Bănică

Cei care fac rezervări la hotel au și beneficii, printre care și parcare. „În perioada aceasta s-au făcut completări și la recepție, de la spații de depozitare, placări de pereți, stâlpi, lumini, uși etc. Parcarea subterană a fost și ea finalizată. Sunt doar două hoteluri în Eforie Nord care au parcare subterană”, a mai declarat vedeta.

Andreea Bănică a reunoscut că a făcut o investiție uriașă și că speră să-și recupereze banii. Pentru un sejur de două zile, prețul la hotel e în jur de 1000 de lei. Pentru trei nopți se plătește între 1600 și 2000 de lei, iar pentru patru nopți peste 2000 de lei.

Citește și Scandal la America Express! Doina Teodoru, scoasă din minți de Andreea Bălan: „Ştiam că aşa face!”

Ca să poată face acest hotel, Andreea Bănică și-a vândut o casă pe care o avea în Eforie Nord. „Am vândut acum 4 ani casa noastră de la Eforie. Acum facem un hotel care se va deschide în vară, pe faleză, la Eforie Nord. O să-l subînchiriez. Eu vreau să plec în lume, să-mi iau copiii și să mă plimb”, a povestit artista.

Soțul vedetei, Lucian Mitrea, s-a ocupat în toată această perioadă de investiție. „Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi şi vă vom ţine la curent cu lucrările”.

Ce facilități au camerele de la hotelul vedetei

„Situat în Eforie Nord, în județul Constanța, cu plaja Debarcader și plaja Eforie Nord în apropiere, Atmosphere by the Sea pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite, precum și balcon. Există şi o chicinetă cu minibar şi cuptor cu microunde.

Oaspeții au la dispoziție o terasă și pot merge la pescuit în imediata apropiere a hotelului de apartamente.

Plaja Mirage se află la 200 de metri de Atmosphere by the Sea, iar Plaja Sincai este la 2,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 36 km de proprietate”, se arată pe site-ul Booking.