Hotelul lui Radu Mazăre, pe lista celor mai luxoase destinaţii din Madagascar. Investiţia fostului primar, apreciată de cea mai mare agenţie de turism din Asia

Chiar dacă se află de peste doi ani la închisoare, Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, are parte de succes în afaceri. Hotelul pe care l-a deschis în Madagascar, administrat acum de soţia şi mama acestuia, a devenit extrem de apreciat de turişti.

02 dec. 2021, 14:39

Hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar a fost o perioadă închis din cauza pandemiei. Acum, însă, Mantasaly Resort este luat cu asalt de amatorii de vacanţe exotice. Principalul avantaj al unităţii de cazare este faptul că este izolată faţă de restul localităţilor malgaşe, ceea ce, în plină pandemie COVID-19, înseamnă mai multă siguranţă pentru turişti.

Astfel, Mantasaly Resort a intrat pe lista celor mai luxoase hoteluri din Madagascar, alcătuită  de Travel Triangle, una din cele mai mari agenții de turism din Asia. Conform indienilor care au realizat topul, Mantasaly este al doilea cel mai luxos hotel din Madagascar dar și unul dintre cele mai ieftine din acest top, scrie Wowbiz.

”Unul dintre cele mai bune locuri de kitesurf din lume, această proprietate superbă este construită în zona de nord a Madagascarului. Locația de aici, combinată cu viteza vântului face din acest loc unul minunat pentru surfing. Hotelul are 32 de camere dispuse în 16 bungalow-uri care dispun de balcon și șezlonguri.

Tot aici veți găsi și un restaurant select, cu bucătărie internațională. Cireașa de pe tort este BaoBar Lounge, unde veți găsi cele mai gustoase cocktailuri din întreaga zonă”,  se arată pe site-ul menționat.

Citeşte şi: Radu Mazăre ar putea fi trimis înapoi în Madagascar! Autorităţile din insulă susţin că extrădarea ar fi putut fi ilegală

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Radu Mazăre, printre cele mai luxoase din Madagascar

Potrivit Travel Triangle, o noapte de cazare la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar costă aproape 75 de euro pe noapte (preț de pornire), aproape la jumătate față de Andilana Beach Resort, hotelul de pe locul 1.

De asemenea, hotelul lui Mazăre se promovează pe site-ul propriu ca fiind singurul de 4 stele din zona de nord-est a Madagascarului.

Câţi bani a investit Radu Mazăre în hotelul din Madagascar

Radu Mazăre a investit în Madagascar peste 1,3 milioane de euro. Fostul primar al Constanţei a închiriat un teren de la un trib din zonă și a ridicat aici un hotel spectaculos, unde s-a și retras după ce a plecat din România.

În urmă cu doi ani, Mazăre și-a extins afacere și a mai construit o piscină cu beach-bar și o sală de forță. Investițiile ar fi trebuit să se traducă rapid printr-o creștere a numărului de turiști, însă acest lucru nu s-a întâmplat imediat pentru că a venit pandemia.

Radu Mazăre se află de peste doi ani în închisoare, după ce a fost condamnat în 2019 la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Constanța și Mamaia. De asemenea, fostul primar al Constanței mai are o condamnare de 9 ani și 10 luni în dosarul Polaris, decizia nefiind definitivă.

Citeşte şi: Fiul lui Radu Mazăre, amendat după şi-a serbat ziua de naştere într-un local din Mamaia încălcând măsurile anti-COVID