Hoţii care i-au furat maşina lui Gigi Becali îşi aşteaptă sentinţa

Infractorii care i-au furat maşina lui Gigi Becali s-au prezentat joi în faţa judecătorilor, pentru recurs. Cele şase  persoane acuzate de furtul maşinii urmează să afle dacă ajung sau nu în spatele gratiilor.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 13:40
Hoţii care i-au furat maşina lui Gigi Becali îşi aşteaptă sentinţa

Judecătorii au pronunţat deja condamnări între 4 şi 12 ani de închisoare, dar decizia nu era definitivă. Acesta ar putea fi sfârşitul unui scandal în care rolurile de acuzat şi acuzator s-au tot inversat.

Întregul scandal a pornit în urmă cu aproape 4 ani, când lui Gigi Becali i-a fost furată maşina. Între timp, rolurile de acuzaţi sau acuzatori s-au tot schimbat. După ce au returnat maşina, hoţii au depus o plângere penală pe numele lui Gigi Becali, susţinând că au fost bătuţi de gărzile de corp ale acestuia. Ca urmare… Becali a fost arestat preventiv.

Până la finalul procesului, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Hoţii şi-au schimbat declaraţiile. Ei au spus că s-au urcat de bunăvoie în portbagajul maşinii.

Cea mai mare pedeapsă dată în acest dosar de judecătoria sectorului 1 este de 12 ani de închisoare. Alţi 3 acuzaţi au primit câte 11 ani, iar cea mai mică pedeapsă este de 4 ani. Curtea de Apel Bucureşti decide dacă aceste pedepse rămân sau nu definitive.