Hoții fără frică de Dumnezeu au furat tabla din cupru de la o biserică aflată în reparații. Prejudiciul se ridică la 20.000 de lei

Hoții nu mai au niciun fel de frică. În județul Galați, mai mulți bărbați au furat tabla de cupru de la o biserică aflată în reparații.

13 oct. 2023, 15:23
Hoții fără frică de Dumnezeu au furat tabla din cupru de la o biserică aflată în reparații. Prejudiciul se ridică la 20.000 de lei
Hoții au dat lovitura la o biserică din Galați

Un grup de hoți a dat lovitura la o biserică dintr-o comună din județul Galați. Bărbații au intrat în curtea lăcașului de cult aflat în reparații, iar de acolo au mers în magazia de unde au firat tabla de cupru. Tabla ar fi urmat să fie folosită pentru acoperișul bisericii „Sfântul Nicolae” din comuna Corod.

Citește și: Hoții au dat iama într-o biserică din Cluj-napoca și au furat cutia milei. Momentul a fost filmat

Hoții au intrat prin efracție în magazia din spatele bisericii și au furat una din rolele de tablă, care cântărește aproximativ 250 de kilograme.

Furtul a fost observat de preotul paroh, care a anunțat omediat Poliția. Cazul a fost preluat de Secția de Poliție Rurală Matca.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat. Hoții nu au fost prinși până la acest moment. Prejudicul este estimat la circa 20.000 de lei.

Citește și: Cutia milei s-a reinventat, acum are POS. Credincioșii pot opta pentru donații contactless, cu cardul sau cu telefonul