Hoţii i-au clonat cardul lui Dani Oţil. „După ce şi-au cumpărat, sunt cam cocalari”

Prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 a mărturisit că i s-a clonat cardul de salariu.

22 sept. 2017, 10:01
Hoţii i-au clonat cardul lui Dani Oţil. „După ce şi-au cumpărat, sunt cam cocalari”

Danil Oțil a căzut victima hoților, care i-au clonat cardul de salariu, scrie libertatea.ro. Dezvăluirea a fost facută de prezentator la emisiunea pe care o prezintă.

Citeşte şi Dani Oţil, mesaj emoţionant de ziua tatălui său: „De ani de zile vreau să îl bat”

„M-au sunat ieri de la bancă, mi-au clonat cardul. Ăla bun, ăla de salariu… Sigur sunt român și cam știu pe unde s-a întâmplat! Dacă tot au umblat la maimuță… Aș da o lege, dacă tot îți clonează cardul, să îți ia și datoriile. E că și cum umbli cu nevasta altuia. Dacă tot ai luat cardul, fă și restul, dacă ești șmecher. Și-au luat trei parfumuri de pe net. Dacă mă întrebați pe mine, după ce și-au cumpărat sunt cam cocalari! A luat parfumuri de bărbat”, a dezvăluit Dani Oțil, care a transmis recent un mesaj emoționant de ziua de naștere a tatălui său.

Citeşte şi Dani Oţil, în pat cu Flavia de Crăciun. Mesajul emoţionant postat pe Facebook: „O să mâncaţi sarmale cu lacrimi”

„Eu mereu uit să îmi plătesc ratele. Te rog eu, plătește-mi și ratele. Te mai las un pic, nu blochez cardul. Dar la începutul lunii plătește-mi ratele…”, le-a transmis prezentatorul de televiziune celor care i-au clonat cardul.