Hoţii maşinii lui Gigi Becali au primit pedepse cuprinse între 4 şi 12 ani

Cele şase persoane implicate în acest caz sunt acuzate de furt calificat, tăinuire şi tâlhărie în formă agravantă. Gigi Becali, acuzat că i-a sechestrat pe cei care i-au furat maşina, a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 14:47
Hoţii maşinii lui Gigi Becali au primit pedepse cuprinse între 4 şi 12 ani

S-au dat pedepse mari pentru hoţii care au furat maşina lui Gigi Becali. Judecătorii au decis că cei care au furat, în urmă cu doi ani, mai multe maşini de lux, printre care şi cea a patronului echipei Steaua, vor face ani grei de închisoare pentru furt calificat, tăinuire şi tâlhărie în formă agravantă.

Cea mai grea pedeapsă primită în acest caz este de 12 ani de închisoare şi va fi ispăşită de Stan David Constantin. Nici ceilalţi hoţi nu au scăpat uşor, ei au primit pedepse de 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi furt calificat.

Ştefan Mărgean „Fănel”, „Moldoveanu” are o pedeapsă de 11 ani de închisoare, Niculae Tinel are 11 ani de închisoare, Adrian Stănilă „Chelu” a primit 11 ani de închisoare, Paul Mihalache, 4 ani de închisoare, iar Ilie Alexandru „Sandu Geamănu”, 1.164 zile de închisoare.

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, acuzat că i-a sechestrat pe cei care i-au furat maşina, a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Decizia prin care hoţii de maşini au primit pedepse mari nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.