Hoţul care a aruncat în aer bancomatele din Otopeni, arestat preventiv. Cine este bărbatul

A fost prins hoțul care a aruncat bancomatele din Otopeni în aer. Este același care a intrat și peste afaceristul Nicorescu. Omul de afaceri a fost torturat, iar din casa lui a plecat cu bunuri de o jumătate de milion de euro.

09 ian. 2021, 11:59
Hoţul care a aruncat în aer bancomatele din Otopeni, arestat preventiv. Cine este bărbatul
Hoţul care a aruncat bancomatele din Otopeni în aer a fost prins.

Hoţul care a aruncat bancomatele din Otopeni în aer a fost prins. Acesta ar fi acelaşi individ care l-a jefuit şi torturat pe omul de afaceri Nicorescu şi care a aruncat în aer bancomatele din Sectorul 3 al Capitalei, informează România Tv.

Hoţul care a aruncat bancomatele din Otopeni în aer, arestat preventiv

Potrivit poliţiştilor, hoţul se specializase în această metodă numită pizza slide, metodă pe care şi-a însuşit-o din străinătate.

Acestea se află în arest preventiv. Menţionăm că bărbatul nu şi-a recunoscut până acum faptele.

VIDEO Momentul în care bancomatele unei bănci din Otopeni sunt aruncate în aer

Reamintim că două bancomate ale BCR au fost sparte, la începutul lunii septembrie, la parterul unui bloc din Otopeni

Potrivit anchetatorilor, autorii jafului purtau pelerine verzi în momentul comiterii jafului.

„Aveau feţele acoperite. Părerea mea este că aveau nişte măşti folosite de marea majoritate a populaţiei pentru uz medical”, a precizat şeful Direcției de Investigații Criminale.

Dispozitivul explozibil folosit pentru a arunca în aer bancomatul nu este unul de tip militar, spune Cristian Gheorghe, şeful Direcției de Investigații Criminale.

„Nu are legătură cu ceva care să facă parte din spectrul Armatei sau a explozibililor militari. Este un dispozitiv artizanal. A fost destul de bine confecţionat. E un mod de operare folosit destul de des în afară.

I se spune, în limbaj de specialitate, pizza slide. Nu prea ai cum să-l greşeşti, adică se confecţionează o carcasă. Dispozitivul, dacă e să mă întrebaţi pe mine, a fost făcut bine”, a explicat el.

 


loading...
Partenerii noștri