Hoţul care se dădea drept bodyguardul lui Carmen de la Sălciua a furat o autospecială a Poliţiei chiar din curtea secţiei

Tupeu incredibil pentru un hoț din Mehedinți. Bărbatul a furat o mașină cu girofar chiar din curtea Poliției. S-a întâmplat în orașul Vânju Mare, unde individul a fost săltat de oamenii legii după ce a spart alte patru autoturisme. El a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

RomaniaTV.net
27 dec. 2019, 06:35
Hoţul care se dădea drept bodyguardul lui Carmen de la Sălciua a furat o autospecială a Poliţiei chiar din curtea secţiei

Incidentul s-a produs în seara de Crăciun. Bărbatul de 48 de ani a ajuns la secție după ce a spart patru autoturisme, unul dintre ele fiind un dric. În timpul anchetei, hoțul ar fi ieșit să fumeze o țigară si a profitat de neatenția polițiștilor. A găsit mașina Politiei deschisă, a urcat la volan și a fugit. Când şi-au dat seama de cele întâmplate, anchetatorii au plecat în urmărirea lui. A fost prins după 200 de metri.

Atât bărbatul, cât şi poliţiştii care au lăsat maşina cu cheia în contact sunt acum anchetaţi. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Hoţul reţinut este acelaşi bărbat din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, care la începutul lunii decembrie s-a cazat la un hotel din Drobeta Turnu Severin, dându-se drept garda de corp a lui Carmen de la Sălciua, şi a furat o maşină a hotelului. A fost prins după 48 de ore, la Balş, în judeţul Olt, după ce a rămas fără combustibil şi se chinuia să împingă autoturismul spre o benzinărie.