Hoțul de la spălătorie! O femeie a vrut să își curețe mașina, dar s-a trezit că îi lipsesc 1.200 de euro

O femeie care și-a dus mașina la o spălătorie auto din municipiul Câmpina a realizat că nu mai găsește banii pe care îi lăsase în interiorul autoturismului. Hoțul a fost chiar bărbatul care trebuia să îi curețe mașina.

16 feb. 2023, 18:59
Hoțul de la spălătorie! O femeie a vrut să își curețe mașina, dar s-a trezit că îi lipsesc 1.200 de euro

Întâmplarea a avut loc în data de 10 februarie, atunci când femeia, în vârstă de 56 de ani, din comuna Brebu, a dus autoturismul personal la o spălătorie din municipiul Câmpina.

În momentul când ajuns la domiciliu cu mașina, femeia a observat că-i lipseau 1.200 de euro, bani pe care îi avea în interiorul autoturismului. A sunat imediat la Poliție și le-a spus oamenilor legii cine este hoțul.

Angajatul de la spălătorie și-a făcut cadou 1.200 de euro, bani pe care i-a găsit în mașină

Citiți și: Ce profit îți aduce o spălătorie auto self-service. Poți primi bani pentru o astfel de investiție, din fonduri europene nerambursabile

În cele din urmă, angajatul a fost reţinut, a informat joi IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

„În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din oraşul Breaza, angajat al spălătoriei în cauză. În vederea administrării probatoriului, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la domiciliul bărbatului, ocazie cu care a fost identificată şi ridicată suma de 1.000 de lei, din cercetări reieşind că banii în cauză fac parte din banii sustraşi”, precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Citiți și: Bancomat din Argeș furat de hoți dintr-o spălătorie auto în doar câteva minute. Întreaga scenă a fost filmată