House of the Dragon – Casa Dragonului, sezonului 2. Când va fi difuzat noul sezon al serialului de pe HBO

Vești bune pentru fanii serialului House of the Dragon - Casa Dragonului. Când va fi difuzat cel de-al doilea sezon pe HBO.

19 mart. 2023, 17:39
House of the Dragon – Casa Dragonului, sezonului 2. Când va fi difuzat noul sezon al serialului de pe HBO
House of the Dragon - sezonul 2

Sezonul 2 din House of the Dragon-Casa Dragonului, difuzat de HBO, ar putea apărea în curând. Chiar dacă fanii serialului trebuie să mai aștepte, producătorii promit că merită și că seria îi va lua prin surpindere.

Când începe sezonul 2 din House of the Dragon

Primul sezon a fost un adevărat succes, așa că producătorii au luat imediat în calcul o continuare a serialului din universul Game of Thrones.

CEO-ul de conținut HBO și HBO Max a afirmat că în acest moment se lucrează la sezonul 2 și că, cel mai probabil, „undeva prin vara anului 2024” va fi lansat.

Citește și: Lista cu fime și seriale pe care le poți urmări pe Netflix în luna martie

Producătorii serialului se concentrează până atunci pe noul scenariu, dar nu știu încă dacă seria va avea mai multe părți, focusându-se mai mult pe calitate.

„Filosofia mea este că un scenariu bun este prioritatea numărul unu. Nu o fac pe motiv că vreau să am una pe an, două pe an. Vreau să o fac pe baza scenariilor de care suntem încântați”, a declarat Casey Bloys, potrivit Variety.

Despre posibilitatea de a lansa serialul fără pauză între sezoane, Bloys spune că șansele sunt minime. Pentru realizarea sezonului 2, dar și pentru cele care vor urma, e nevoie de mult timp și dedicare.

Citește și: De la serialul „Adela” direct pe Netflix. Cum a ajuns Daniel Nuță să joace rolul lui Vlad Țepeș în producția turcească

„Ca să facem House of the Dragon-Casa Dragonului după Games of Thrones, a trebuit să dezvoltăm o mulțime de show-uri. Am filmat un pilot. Am dezvoltat mai multe scenarii și am obținut House of the Dragon- Casa Dragonului.

Pentru a face asta din nou, e nevoie de același efort. Trebuie să dezvolți o mulțime de lucruri, să încerci lucruri. Nu știi niciodată ce va funcționa. Deci, în prezent, facem asta. Nu spun nu niciunui număr de show-uri.

Probabil că este o limită naturală impusă de cât de mulți fani vor. Dar sunt deschis oricând, atâta timp cât avem un sentiment bun în ceea ce privește scenariile și perspectivele pentru o serie”, a declarat producătorul serialului.