Lista cu fime și seriale pe care le poți urmări pe Netflix în luna martie

Iubitorii de filme se pot bucura să urmărească pe Netflix, în luna martie, o mulțime de filme și seriale noi.

09 mart. 2023, 16:30
Lista cu fime și seriale pe care le poți urmări pe Netflix în luna martie

Platforma Netflix vine cu numeroase noutăți pentru cei care urmăresc filme și seriale online. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări în această lună.

Citiți și: Cele mai vizionate filme pe Netflix în prima jumătate din februarie. Ele se află în top 3

Ce filme care vor apărea pe Netflix în luna martie

Luther: The Fallen Sun va avea premiera în data de 10 martie, pe Netflix.

Acesta este un film thriller polițist din 2023 regizat de Jamie Payne și scris de Neil Cross. Producția este o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, care revine în rolul lui Martin Schenk.

Shadow and Bone – sezonul 2

Shadow and Bone este un serial american de fantezie, care din 16 martie va putea fi urmărit pe Netflix. A avut premiera pe Netflix pe 23 aprilie 2021. Se bazează pe trilogia Grisha și duologia Banda celor Șase Ciori de Leigh Bardugo Din 16 martie, pe Netflix.

Alina Starkov se ascunde. Rază de speranță pentru unii și posibilă trădătoare pentru alții, tânăra e hotărâtă să distrugă Falia Umbrei și să salveze Ravka de la pieire. Generalul Kirigan s-a întors însă, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Ajutat de o nouă cohortă înfricoșătoare de Umbre aparent indestructible și de noii recruți de temut ai armatei Grisha, Kirigan este mai periculos ca niciodată. Pentru a avea cea mai mică șansă de izbândă, Alina și Mal își adună proprii noi aliați puternici și pornesc într-o călătorie pe întreg continentul în căutarea a două creaturi mitice care o vor ajuta să își amplifice puterile.

În Ketterdam, tribul Crows trebuie să formeze noi alianțe pentru a înfrunta rivali vechi și dușmănii și mai vechi care le amenință nu doar statutul în Butoi, ci și viața. Ocazia de a pune la cale un jaf mortal dă naștere unui nou conflict între tribul Crows și legendara Invocatoare a Soarelui. Bazat pe romanele de mare succes internațional din universul Grisha, semnate de Leigh Bardugo, Shadow and Bone revine pentru un al doilea sezon cu noi prietenii, iubiri, bătălii și mai mari, aventuri de proporții și un secret de familie șocant, care ar putea zdruncina totul.

Murder Mystery 2

Este un film american de comedie de acțiune și mister, regizat de Jeremy Garelick și scris de James Vanderbilt. Este o continuare a filmului Murder Mystery din 2019 și îi are în distribuție pe Adam Sandler și Jennifer Aniston și va putea fi urmărit din 31 martie, pe Netflix.

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler & Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui maharajah (Adeel Akhtar) care le este prieten, pe insula acestuia. Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă.

În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și… o vacanță mult-așteptată la Paris.

F

Filme seriale noi pe Netflix în martie

Wrong Side of the Tracks – sezonul 2

Când nepoata sa adolescentă cade victimă traficanților de droguri care i-au acaparat cartierul, un veteran de război exasperat intră în acțiune. Din 1 martie, pe Netflix.

Framed! A Sicilian Murder: Sezonul 2

Poliția continuă să-l caute pe ucigașul lui Gambino, iar Valentino, Salvo și cei dragi lor devin cumva și mai implicați în tot ceea ce a urmat după crimă. Sezon nou e Netflix, din 2 martie.

Masameer County – sezonul 2

O perspectivă amuzantă asupra schimbărilor din Arabia Saudită. Sezonul include o misiune riscantă de o zi, momente șocante în lift și lansarea nereușită a unei rachete. Din 2 martie, pe Netflix.

Sex/Life- sezonul 2

Billie are parte de noi provocări, dar și de noi dorințe, totul în timp ce jinduiește după viața visată. Oare va reuși să obțină totul? Din 2 martie, pe Netflix.

Next in fashion – Sezonul 2

Supermodelul Gigi Hadid i se alătură lui Tan France și altor jurați experți pentru a prezenta a doua rundă de competiție acerbă, în care se caută următorul star al modei. Sezonul 2, din 3 martie, pe Netflix.

You: Sezonul 4, partea 2

Joe o ia de la capăt la Londra și jură să lase în urmă trecutul și să devină mai bun. Dar pe parcurs, o nouă obsesie pune stăpânire pe el. Un nou sezon al unui dintre cele mai apreciate filme seriale Netflix poate fi vizionat din 9 martie.

The Glory – partea 2

După ani de zile, o femeie supusă unor abuzuri teribile în liceu pune la cale un plan elaborat de răzbunare pentru a-i face pe vinovați să plătească pentru faptele lor. Din 10 martie, pe Netflix.

Maestro in Blue

Un muzician organizează un festival pe o insulă superbă, unde începe o relație romantică neașteptată și se trezește prins în problemele altora. Din 17 martie, pe Netflix.

Sky High – serialul

La moartea soțului, Sole decide că cel mai bun mod de a avea grijă de fiul ei este să devină un cap mafiot, chiar dacă asta înseamnă că va fi inamica tatălui său. Din 17 martie, pe Netflix.

Invisible City- sezonul 2

Reînviat în apă sacră, un tată își caută cu disperare fiica, descoperindu-și astfel adevărata natură interioară. Din 22 martie, pe Netflix.

The Kingdom – sezonul 2

The Kingdom revine cu un ultim sezon: bătălia supremă dintre bine și rău. În primul sezon, după uciderea rivalului său, Emilio Vázquez Pena devine favorit la prezidențiale. Sezon nou, din 22 martie.

The Night Agent

În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație mortală și demască un spion la Casa Albă. Din 23 martie, pe Netflix.

Love is Blind – sezonul 4

Mai mulți oameni singuri, gata să pună pe primul loc iubirea, nu înfățișarea, intră în cabine ca să flirteze, să se îndrăgostească și, dacă au noroc, să se căsătorească. Din 24 martie, pe Netflix.

Unseen

O menajeră oarecare își caută cu disperare soțul pe fondul unei conspirații care scoate la iveală vechi tragedii și o face să ucidă. Din 29 martie.

Wellmania

Liv este determinată de o criză medicală să-și schimbe stilul de viață nebunesc, așa că începe să pună sănătatea pe primul loc, chiar și de-ar fi să moară. Din 29 martie.

Riverdale – sezonul 7

Această dramă polițistă despre supranatural revine cu al șaptelea (și ultimul) sezon. Episoade săptămânale începând din 30 martie

I am Georgina – sezonul 2

Uneori, cele mai bune și mai proaste momente în viață se întâmplă concomitent. Viața Georginei Rodríguez, vedetă internațională, este un carusel de peripeții. Agent Elvis În această comedie animată pentru adulți, Elvis își schimbă hainele de scenă cu un costum cu propulsie și se alătură unui program secret de spionaj pentru a salva lumea.

Citiți și: Veste bună pentru utilizatorii Netflix. Abonamentul de bază s-a ieftinit. Cât costă acum