Hrebenciuc: Guvernul va cădea în martie, PSD începe negocierile cu USP

Viorel Hrebenciuc, supranumit "marele combinator", a declarat, joi, că previziunea sa este că Guvernul va cădea în luna martie, arătând că USL împreună cu USP (platforma politică lansată de UNPR, n.r.) o să facă acest lucru.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 12:19
Hrebenciuc: Guvernul va cădea în martie, PSD începe negocierile cu USP

„Guvernul va cădea în luna martie, de Mărţişor, este o previziune. Împreună cu USP o să facem treaba aceasta. De ce vă miraţi? Nu sunt de stânga? Nu trebuie să revină la matcă? Cel puţin asta simt eu că se va întâmpla”, a precizat Viorel Hrebenciuc, la întrebările repetate ale ziariştilor pe această temă.

Întrebat dacă au început negocierile cu USP, Viorel Hrebenciuc a spus: „Nu încă, începem săptămâna viitoare. Era o chestiune veche. Nu ştiu cum nu aţi aflat dumneavoastră”.

Întrebat dacă Gabriel Oprea şi Victor Ponta se vor împăca, Hrebenciuc a răspuns: „Poate nici nu s-au certat. De unde ştiţi? În politică sunt normale acuzaţiile de acest gen”.

Viorel Hrebenciuc a făcut aceste previziuni după respingerea moţiunii de cenzură în Parlament.

Uniunea Naţională pentru Progresul României a lansat, miercuri, la Parlament, mişcarea socio-politică Uniunea Social Progresistă (USP), preşedintele executiv, Gabriel Oprea, afirmând că aceasta are peste un milion de susţinători.

Uniunea Social Progresistă este coordonată de preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, şi de preşedintele UNPR Bucureşti, Neculai Onţanu.