Huidu e in prag de divorţ. Soţia confirmă: „Am decis că avem nevoie de o pauză”

Dupa ce in vara lui 2012 isi jurau iubire vesnica, Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au ajuns din nou intr-un moment de cotitura. In minivacanta de 1 Mai au petrecut separat pe litoral, iar despartirea a fost confirmata chiar de cantareata.

13 mai 2014, 09:23
Huidu e in prag de divorţ. Soţia confirmă: „Am decis că avem nevoie de o pauză”

La nici doi ani dupa ce pasea fericita spre altar la bratul sotului si cand toata suflarea credea ca, in sfarsit, relatia Giuliei cu Vlad Huidu a intrat pe un fagas normal, o alta serie de turbulentele atenteaza din nou la casa dragostei lor.  “Este adevarat ca eu si Vlad am petrecut separat vacanta de 1 Mai. El a fost cu prietenii lui, iar eu am fost cu prietenele mele. Cand eram acolo, am decis ca avem nevoie de o pauza, ca in orice cuplu.“, a declarat Giulia, potrivit cancan.ro.

O cunoscută vedetă DIVORŢEAZĂ, deşi este ÎNSĂRCINATĂ în şase luni

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu traiesc o poveste de dragoste nabadaioasa de mai bine de sapte ani. La inceputul lui 2009, pareau convinsi ca sunt facuti unul pentru celalalt. Cererea in casatorie a fost facuta la Paris, la Disneyland. Surprinzator, insa, cateva luni mai tarziu au hotarat sa rupa logodna.

S-au impacat dupa doi ani, atunci cand au si anuntat ca vor deveni parinti. Odata cu botezul micutei Antonia, in vara anului 2012, Giulia si Vlad si-au jurat iubire eterna.

Mai multe informatii si fotografii gasiti in ultimul numar al revistei Spy si pe site-ul www.revistaspy.ro.