Huliganism la derby-ul din Manchester. Un spectator i-a spart capul lui Rio Ferdinand

În timp ce jucătorii lui Manchester United celebrau golul victoriei marcat pe Robin Van Persie pe terenul lui Manchester City, suporterii gazdelor au început să arunce cu diverse obiecte în teren. În urma acestor incidente, Rio Ferdinand s-a ales cu arcada spartă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 18:11

Victoria lui Manchester United pe terenul rivalilor de la City i-a înfuriat la culme pe fanii „cetăţenilor”, mai ales că ea s-a produs în prelungiri, graţie unui gol marcat de Van Persie. În timp ce jucătorii lui Alex Ferguson celebrau golul, suporterii gazdelor se împingeau cu forţele de ordine şi aruncau în teren cu diverse obiecte.

Unul dintre ele l-a lovit pe fundaşul lui United, Rio Ferdinand, spărgându-i aracada stângă. S-a dovedit că fusese o monedă, jucătorul postând dealtfel pe contul său de Twitter: „Ce lovitură! Nu pot să cred că a fost o monedă de cupru, de doi peni. Măcar dacă ar fi fost o monedă de o liră!„.

La scurt timp după întâmplarea cu moneda, un alt fan al lui City a intrat în teren şi s-a îndreptat cu intenţii rele către Rio Ferdinand.Fundaşul lui United a fost salvat tocmai de un adversar, portarul lui City, Joe Hart, intervenind prompt şi ţinându-l pe suporter la distanţă.