Huliganul care l-a lovit pe Galamaz la meciul Petrolul – Steaua, reţinut

Huliganul care a intrat pe teren la meciul Petrolul-Steaua a fost reţinut pentru 24 de ore. El a lovit cu pumnul un jucător al Stelei. Şocaţi, fotbaliştii oaspeţi au sărit pe agresor, cu pumnii şi picioarele. Suporterii au aruncat şi cu o petardă spre portarul Stelei, care s-a prăbuşit la pământ. Meciul a fost suspendat de arbitru.

RomaniaTV.net
31 oct. 2011, 06:31
Huliganul care l-a lovit pe Galamaz la meciul Petrolul – Steaua, reţinut

Suporterul huligan a intrta pe teren, nestingherit de oamenii de ordine. Era momentul în care steliştii se pregăteau să execute o livitură de pedeapsă. Huliganul a alergat câteva zeci de metri şi l-a lovit pe Galamaz, direct în faţă.

Fotbalistul a căzut la pământ, cu mâinile ţinându-se de cap. Imediat, ceilalţi jucători ai Stelei s-au repezit la huligan şi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele. Pentru această reacţie, doi fotbalişti oaspeţi au fost eliminaţi de arbitru.

Totuşi, meciul nu a mai continuat, pentru că suporterii gazdelor au aruncat cu petarde spre portarul Stelei, iar acesta s-a prăbuşit la pământ.

Huliganul care l-a lovit pe Galamaz se numeşte Ştefan Enache, este din comuna Păuleşti şi face parte din facţiunea Drogaţii, a galeriei Petrolul. La meciul de acum două săptămâni de pe acelaşi stadion, suporterii Petrolului anunţaseră că vor face prăpăd la meciul cu Steaua.