Hulk Hogan, paralizat de la brâu în jos în urma unei operații la coloană. Un apropiat face dezvăluiri năucitoare: „I-au fost secţionaţi nervii din partea inferioară a corpului”

Celebrul wrestler Hulk Hogan (69 de ani) are grave probleme de sănătate. Un apropiat al acestuia a dezvăluit că Hogan ar fi rămas paralizat de la brâu în jos în urma unei operaţii suferite la spate. În urma acestei intervenţii, nervii muşchilor ar fi fost afectaţi.

01 feb. 2023, 10:23
Hulk Hogan, paralizat de la brâu în jos în urma unei operații la coloană. Un apropiat face dezvăluiri năucitoare: „I-au fost secţionaţi nervii din partea inferioară a corpului”

Colegul său din WWE Kurt Angle a dezvăluit că Hogan „nu-și poate simți picioarele și se deplasează cu ajutorul unui baston”, potrivit indiaexpress.com

Hogan a suferit din nou o operație la spate. I s-au tăiat nervii din partea inferioară a corpului… Folosește un baston pentru a se deplasa. Am crezut că folosește un baston pentru că are dureri de spate. Nu are nicio durere, nu are nimic. Nu simte nimic. Acum nu-și simte picioarele, așa că trebuie să meargă cu un baston”, a spus bărbatul.

Hulk Hogan, paralizat de la brâu în jos în urma unei operații la coloană

Problemele lui cu coloana datează din anul 2010, cauza acestora fiind sportul pe care l-a practicat.

Hogan nu a confirmat, însă, informaţia. Mai mult, cu doar o zi înainte de apariţia în spaţiul public a acestei informaţii, Hogan a postat pe rețelele sociale un anunț care nu indică prezența niciunei probleme de sănătate. Legendarul wrestler își invita fanii la un eveniment karaoke într-un club din Clearwater Beach, o plajă cunoscută din Florida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hulk Hogan (@hulkhogan)

De-a lungul carieriei sale în wretling, Hogan a trecut prin alte trei operații asemănătoare.

Hulk Hogan a fost suspendat din wresling în 2015, pe o perioadă de trei ani fiind acuzat de lansarea unor remarci rasiste. Tot palmaresul său de luptător a fost eliminat de pe site-ul WWE, iar el a fost scos total din circuitul WWE.

Citeste si Previziuni teribile ale „călătorului în timp”: Pământul, zguduit de un cutremur de 9,9 grade Richter

În urmă cu opt ani am folosit un limbaj ofensator în timpul unei conversații. A fost de neconceput pentru mine să folosesc un astfel de limbaj. Nu am nicio scuză și îmi pare rău pentru asta. Eu nu sunt, de regulă, așa. Cred cu tărie că fiecare persoană din lume e importantă și că nu ar trebui tratată diferit, în funcție de rasă, sex, orientare, credință religioasă sau altceva. Sunt dezamăgit de mine”, declara Hogan pentru revista People, în 2015.

În iulie 2018, sancţiunea i-a fost ridicată, iar luptătorul a fost anunțat că se poate întoarce în wrestling. Hogan nu a mai revenit, însă, ca luptător, ci în ipostaza de gazdă a unor show-uri WWE.

Citeste si Marian Aliuță s-a pocăit după ce și-a înșelat soția: „Nu am fost ușă de biserică”