Previziuni teribile ale „călătorului în timp”: Pământul, zguduit de un cutremur de 9,9 grade Richter

Aery Yormany, care pretinde că este „călător în timp” şi care vine din anul 2714, a făcut o serie de previziuni îngrijorătoare pentru anul acesta şi pentru anul 2024.

01 feb. 2023, 08:59
Previziuni teribile ale „călătorului în timp”: Pământul, zguduit de un cutremur de 9,9 grade Richter

Călătorul în timp previziuni. Yormany, care postează pe TikTok sub numele de @esthetictimewarper, are peste 1,2 milioane de urmăritori. Bărbatul face unele dintre cele mai înfricoşătoare profeţii. Potrivit predicţiilor sale, anul 2023 va fi marcat de evenimente care de care mai teribile: cutremure sau venirea extratereştrilor, scrie Daily Star.

Previziuni teribile ale „călătorului în timp”: cutremur uriaş, descinderea extratereştrilor pe Pământ

14 martie 2023 – un megatsunami de peste 500 metri înălțime lovește San Francisco, California. Vor fi 500.000 de decese;

11 mai 2023 – o specie extraterestră numită Nozics se infiltrează în toate guvernele lumii;

27 iunie 2023 – o navă extraterestră cade din cer și pe Pământ se eliberează specii și materiale extraterestre;

6 noiembrie 2023 – cel mai mare animal este descoperit în Oceanul Pacific. Are de 3 ori dimensiunea balenei albastre;

2 ianuarie 2024 – un cutremur cu magnitudinea de 9,9 pe Richter – Marele Cutremur – face ca statul California să se scufunde în Pacific.

Citeste si ”Călătorul în timp” lovește din nou. Profeția care anunță un eveniment uriaș. Când va avea loc ”Eliberarea”

Urmăritorii paginii @esthetictimewarper s-au împărțit în două tabere. Mulţi dintre ei, pun la mare îndoială predicţiile „călătorului în timp”. O persoană comentează că așteaptă „cu nerăbdare să nu se întâmple nimic din toate acestea”. Un altul a completat: „De trei ani tot spui despre sosirile extratereștrilor”. „An de an, aceeași poveste, îmi place sezonul de predicție”, a scris o comentatoare.

Un alt comentator pune sub semnul întrebării abilităţile „călătorului în timp”: „Pare legitim să aveți capacitatea de a călători în timp, Sfântul Graal al puterii e în mâinile dumneavoastră, dar decideți să faceți TikTok”.

@esthetictimewarper Brief summary of the future. #fyp #viral #xyzbca #timetraveler #timewarper #timetravel #fypage #blowup ♬ Siren – Filip Lackovic

Citeste si „Călătorul în timp” loveşte din nou. Profeţia care stârneşte îngrijorare în showbiz: „Va fi asasinat în mai puţin de două luni ca urmare a controverselor pe care le-a creat”