HUZUR pentru şeful Metrorex. Bugetarii obişnuiţi nici nu îndrăznesc să viseze la luxul în care se lăfăie

Directorul Metrorex este unul dintre bugetarii români plătiţi cel mai bine, iar asta se vede după vacanţele pe care şi le permite, la care bugetarii obişnuiţi cel mult îndrăznesc să viseze.

04 apr. 2014, 18:09
HUZUR pentru şeful Metrorex. Bugetarii obişnuiţi nici nu îndrăznesc să viseze la luxul în care se lăfăie

Aurel Radu este unul dintre cel mai bine plătiţi bugetari din România şi nu este nevoit să socotească bănuţ pe bănuţ atunci când pleacă într-o vacanţă de lux. Mai ales că îşi permite să plece pe Coasta de Azur, unde nici nu ar da bine să se uite prea mult la bani. Directorul general al Metrorex este un personaj controversat, după ce a ajuns în funcţie la doar două luni de la angajarea în instituţie.

Ultima vacanţă a lui Aurel Radu a fost chiar pe Coasta de Azur, potrivit cancan.ro, o destinaţie exclusivistă şi pretenţioasă. Printre cei care l-au însoţit s-a numărat şi Dana, fosta lui nevastă, cu care păstrează însă o relaţie foarte apropiată. Mai mult, Aurel Radu i-a asigurat şi fostei soţii o viaţă luxoasă, pe lângă o sumă considerabilă de bani ei lăsându-i la divorţ şi locuinţa din Cartierul Francez în care au locuit împreună ca soţ şi soţie, şi o limuzină.

Chiolhanuri cu şampanie şi delicatese scumpe

Dacă tot a ajuns până pe Coasta de Azur, Aurel Radu nu putea decât să se respecte, iar zilnic acesta cheltuia sume frumoase pe ospeţe cu mâncăruri fine şi şampanie scumpă.

În ciuda faptului că nu s-a uitat nicio secundă la bani, bugetul lui Aurel Radu nu a simţit prea puternic „şocul” vacanţei pe Coasta de Azur, în condiţiile în care acesta câştigă la Metrorex 3.000 de euro lunar, potrivit cancan.ro. Acesta mai deţine bijuterii de 200.000 de euro, are de recuperat un împrumut acordat în valoare de 430.000 de euro, şapte terenuri în zone de lux ale Capitalei, o vilă, un apartament şi un cont cu 100.000 de dolari.