TEST DRIVE: Hyundai i30 1.6 Gdi A6

Hyunday i30. Zilele acestea am avut pe mână Hyundai i30, cu motorizarea pe benzină de 1,6 litri şi cutie automată. Cum s-a descurcat și cum se conduce i30, vedeţi în continuare.

RomaniaTV.net
08 sept. 2014, 08:49

Hyunday i30. La capitolul design, pot spune ca Hyunday i30 mă convinge, este o maşină reușită din acest punct de vedere, deși gurile rele spun că liniile de design vor să atragă mai mult publicul feminin. Dar din câte știu femeilor nu le plac liniile drepte, ci mai degraba linii rotunjite, ceea ce la i30 nu e cazul. În fine, până la urmă frumusețea, chiar și a unei mașini, este subiectivă.

Hyunday i30. Așadar, Hyundai i30 nu are un interior uriaş și e lesne de înteles de ce, fiind o maşină din categoria compactelor. Portbagajul are 378 de litri, suficient de mare sa incapa un căruț de copii și una, chiar două, genți de dimensiuni medii. Pasagerii din spate au loc suficient la cap, umeri şi genunchi, dar doar doi vor putea circula la un drum lung în i30 în condiţii decente, și anume cei din față care au scaunele astfel croite încât să nu pară să aibă şezutul prea scurt. Sunt confortabile la drum lung iar poziţia de conducere este joasă şi plăcută pentru şofer.

Citeste restul testului pe Economica.net