I-a pus copilului o compresă cu ceapă pe ureche: Află ce beneficii are această metodă

O mămică a apelat la o metodă de pe vremea bunicii şi i-a pus copilului pe ureche, înainte de culcare, o compresă cu ceapă. Fotografia de mai sus a devenit virală pe internet.

RomaniaTV.net
16 sept. 2015, 09:43
I-a pus copilului o compresă cu ceapă pe ureche: Află ce beneficii are această metodă

Ca orice mămică, şi femeia din exemplu de mai sus a vrut să facă tot posibilul pentru ca sănătatea bebeluşului ei să fie la cote maxime. Tocmai de aceea, ea şi-a adormit bebeluşul imediat ce i-a pus pe ureche o parte considerabilă dintr-o ceapă. Motivul pentru care mămica a făcut acest lucru te va surprinde, cu siguranţă, şi pe tine.

Înainte de a te duce la farmacie pentru a cumpăra soluţii complicate pentru a ameliora anumite simptome, mai bine te duci până la bucătărie şi iei din cămară sau debara o ceapă simplă. Ceapa este, de fapt, un remediu comun şi a fost folosită de oameni de ceva vreme.

Află în continuare ce boli poate trata ceapa cu succes şi de ce merită să foloseşti acest remediu de pe vremea bunicii.

Ceapa este bogată în sulf, ingredient care are proprietăţi antibacteriene, prin urmare este un tratament homeopatic perfect pentru a scăpa de diferite boli.

* Infecţii ale sinusurilor

Primul exemplu este infecţia sinusurillor. Taie o ceapă, pune-o într-un vas, pune-ţi capul deasupra vasului şi inspiră profund. Nasul tău va începe în curând să se desfunde şi va începe să curgă, iar acesta este lucrul care vrei să se întâmple atunci când sinusurile tale sunt blocate.

* Tusea care nu îţi dă pace

Multe persoane aleg să se trateze cu sirop de tuse atunci când se confruntă cu acest simptom neplăcut, mai ales când tusea este îngrozitoare şi pare că se agravează pe zi ce trece. În loc de sirop, poţi folosi o ceapă şi diferite metode de fixare a ei pe zona gâtului, pentru a obţine ajutorul de care ai nevoie împotriva tusei.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.