I-a zdrobit capul soţiei cu ciocanul, apoi s-a sinucis. Caz cutremurător în Arad

Un bărbat de 40 de ani din comuna Vârfurile, judeţul Arad, şi-a ucis soţia cu lovituri de cuţit şi de ciocan, inclusiv în zona capului, apoi a plecat cu maşina înspre localitatea Brad din judeţul Hunedoara, iar la un moment dat a intrat cu autoturismul într-un TIR care circula regulamentar. În urma impactului, bărbatul a decedat.

RomaniaTV.net
25 mai 2018, 12:58

Un grav accident a avut loc vineri, în jurul orei 10.00, în apropiere de municipiul Brad, pe DN 76, în localitatea Târnava de Criş (comuna Vaţa de Jos). Autoturismul în care se afla un bărbat a intrat direct într-un TIR, descompunându-se în urma impactului. Bucăţi din maşină au rămas sub roţile camionului. Şoferul a murit pe loc, fiind aruncat efectiv din autoturism în momentul impactului.

„În jurul orei 10.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, în comuna Vaţa de Jos, din direcţia Arad-Brad, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din direcţia Brad-Oradea şi care era condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Când autorităţile au încercat să ia legătura cu soţia sa, pentru a-i da cumplita veste, au descoperit adevărata tragedie.

Pentru că femeia nu răspundea nicicum la telefon, indiferent cine o suna, cunoscuţii s-au temut că aceasta aflase de la altcineva de accidentul în care i-a murit soţul şi ar fi putut încerca să facă ceva necugetat. Până la urmă, un membru al familiei i-a ajutat pe poliţişti să intre în locuinţă şi… ceea ce au găsit aici a fost de neimaginat. Femeia zăcea moartă în pat, în dormitor.

Potrivit aradon.ro, victima avea o plagă înjunghiată în torace, în care se afla un cuțit de bucătărie. De asemenea, femeia de 30 de ani mai avea o plagă la nivelul capului. Se presupune că ar fi fost lovită în cap cu un ciocan, după care criminalul i-a înfipt un cuţit în zona inimii.

După descoperirea acestui tablou înfiorător, oamenii legii au început să lege evenimentele între ele. Astfel au creionat următorul scenariu: după ce şi-a lăsat copilul la şcoală, bărbatul s-a dus acasă şi şi-a omorât soţia, apoi a plecat la… drum cu intenţia de a se sinucide.

Localnicii cred că totul ar fi pornit de la gelozia bărbatului deşi, spun oamenii, nu ar fi avut niciun motiv pentru că soţia sa – de loc din Gurahonţ – era o femeie tare liniştită, care îşi vedea de treaba ei, de casă şi de copil. Băiatul a rămas acum orfan de ambii părinţi.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Dan Ursu, a declarat pentru News.ro că un procuror s-a deplasat la o adresă din localitatea arădeană Vârfurile pentru a face cercetări cu privire la infracţiunea de omor.

De asemenea, poliţiştii şi criminaliştii se află în locuinţa familiei din Vârfurile pentru a preleva amprente şi probe după ce a fost descoperit cadavrul unei femei ucisă cu un corp dur, cu lovituri inclusiv în zona craniului.