Ia startul la o competiţie de canotcă! Ivan Patzaichin te invită să descoperi „Rowmania”

Evenimentul "Descoperă Rowmania" organizat la Arad vă propune să luaţi startul în competiţia de concurs de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

RomaniaTV.net
21 aug. 2013, 13:45
Ia startul la o competiţie de canotcă! Ivan Patzaichin te invită să descoperi „Rowmania”

Concursul va avea loc sâmbătă, 24 august, pe Faleza Mureşului, la Voinţa, începând cu ora 09.00.

„Descoperă Rowmania Arad” este un eveniment organizat în cadrul Zilelor Aradului, de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 şi Primăria municipiului Arad.

„Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă” este o campania naţională de promovare a patrimoniului naţional şi urmăreşte descoperirea României naturale, prin promovarea mişcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură şi să-i conecteze la aceasta, având ca instrument canotca şi ca activitate vâslitul.

Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi folosită drept vehicul de competiţie şi va fi pusă la dispoziţia celor care vor să participe în cadrul evenimentului. Construită din dorinţa de a promova meşteşugul românesc, canotca este denumită aşa după lotcă – de la care preia materialul, şi după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral „made in Romania”, cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.

Mai multe detalii despre evenimentul „Descoperă Rowmania” din Arad găsiţi pe pagina de Facebook.