IADUL BUCĂTARILOR, adulter în direct la TV. Doi concurenţi din show s-au sărutat cu foc

IADUL BUCĂTARILOR. Pentru românii tradiţionalişti până în măduva oaselor, când un bărbat însurat şi o femeie liberă se sărută, treaba începe să se împută. Clar, se coace de un adulter. Doi concurenţi de la "Iadul Bucătarilor" au dat frâu liber dorinţelor ascunse, ignorând camerele de filmat.

23 mart. 2015, 10:59

IADUL BUCĂTARILOR. Cine-a crezut că într-o emisiune culinară este vorba doar despre oale şi ingrediente, se înşală, scrie libertatea.ro. Iar lucrul acesta va fi demonstrat de Iana şi Tudor, doi participanţi la show-ul „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor”.

Citeşte şi IADUL BUCATARILOR 2015: Tensiuni maxime între concurenţi

IADUL BUCĂTARILOR. După săptămâni bune de locuit sub acelaşi acoperiş, concurenţii au parte de situaţii care fie îi aduc împreună, fie îi fac să devină cei mai aprigi duşmani. Cupidon pare că şi-a băgat coada şi i-a săgetat pe Tudor şi pe Iana, care simt nevoia să se retragă pe un fotoliu confortabil pentru a se săruta.

Citeşte şi IADUL BUCATARILOR LIVE: Bucătari la popotă

„Nu ştiu dacă e bine să mă îndrăgostesc acum, dar m-a înmuiat fata asta. Mâine cer dormitor pentru cupluri”, le spune Tudor glumind celorlalţi. La rândul ei, Iana susţine că se simte foarte atrasă de colegul ei de concurs, dar că acesta este… căsătorit. Deşi gestul lor nu a scăpat netaxat, cei doi o întorc acum ca la Ploieşti şi afirmă că sărutul lor a fost un gest prietenesc.