IADUL BUCATARILOR LIVE: O concurentă îl admiră pe Scărlătescu: „Îmi plac burlacii cu burtică”

IADUL BUCATARILOR LIVE: După o jurizare cu cântec și după eliminarea lui Micky din concurs, atmosfera la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a explodat de-a dreptul în ediția de marți seară. Ce va fi în această săptămână?

23 mart. 2015, 15:27
IADUL BUCATARILOR LIVE: O concurentă îl admiră pe Scărlătescu: „Îmi plac burlacii cu burtică”

IADUL BUCATARILOR LIVE: Lupta pe terenul gastronomic scoate la iveală cele mai ascuțite ustensile. Nu e ușor să supraviețuiești în bucătărie, iar fiecare concurent își formează o strategie pentru a nu fi eliminat din concurs.

Fie că își sabotează colegii, fie că adoptă o atitudine rezervată, fiecare dintre cei rămași în cursă are de gând să facă tot ce poate pentru a ajunge cât mai aproape de finală. Încă de la începutul emisiunii, Mălina a mărturisit că îl admiră foarte mult pe chef Scărlătescu și că îi plac ”burlacii cu burtică”, iar acum este acuzată că se află în concurs nu pentru bucătărie, ci din cu totul alte motive.

După ce mărturisește că nu premiul cel mare o intereseaza, ci testarea propriilor forțe în bucătărie și întâlnirea cu cei trei jurați, de la care simte că are ce îmvăța, Mălina va fi acuzată de Rebeca în ediția ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” de luni, 23 martie, că se află în concurs pentru a-i cunoaște îndeaproape pe chefi: ”E urât, să-i fie rușine! Poate vrea să-i cunoască mai intim”, spune Rebeca. 

IADUL BUCATARILOR LIVE: Nu a făcut un secret din faptul că este atent cu doamnele. Tudor Gabriel, concurentul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vrea să arate cât de galant este, așa că în timpul service-ului de luni va săruta mâna doamnelor aflate în restaurant la cină. De ce face asta și ce vor spune ceilalți, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni seară de la 20.30. Cert este că cel care îl va apostrofa este chiar Virgil Mănescu, le maître d’: fin cunoscător al etichetei și al bunelor maniere, acesta îi atrage atenția că nu a procedat corespunzător și că atunci când dorește să sărute mâna unei doamne trebuie să o facă extrem de elegant. ”Sunt niște gesturi de bun simț. Altfel, mai mult agresezi decât faci bine”, îi va spune acesta. ”Nu toată lumea a făcut școală ca el… N-aveam timp să le prind mâinile tuturor și să le sărut ca… Don Juan de… Monte Cristo”, răspunde Tudor, spre amuzamentul celorlalți.    

IADUL BUCATARILOR LIVE: Service-ul de săptămâna aceasta, condus de chef Bontea, va aduce în restaurantul ”Hell’s Kitchen” persoane din domenii foarte diferite care prin meseria și activitățile lor au făcut ceva notabil pentru comunitate. De la președinți și voluntari în asociații pentru sprijinirea copiilor, la sportivi, o profesoară de balet pentru copiii cu nevoi speciale, prezentatorul Observator, Daniel Osmanovici, cel care semnează cel mai lung buletin meteo TV în direct, maraton realizat pentru ajutorarea unui copil bolnav, la fondatoarea primului centru pentru copiii supradotați și Dana Dorian, toți vin în restaurantul ”Hell’s Kitchen” pentru o experiență gastronomică la înălțime. Astfel, pretențiile lui chef Bontea sunt mari, presiunea apasă greu pe umerii concurenților, iar atmosfera din bucătărie se încinge și reacțiile bucătarilor sunt din cele mai neașteptate.