IADUL BUCĂTARILOR. Nervii întinşi la maximum ai Chefilor au adus o nouă ELIMINARE. Cine a plecat

IADUL BUCĂTARILOR. Florin pare să fie responsabil pentru tensiunea din bucătărie din această seară. Concurentul a adoptat o strategie simplă-"Vă sabotez pe toți!". După probele pline de emoții şi o eliminare, concurenții au mers împreună într-un local pentru a se distra.

22 apr. 2015, 08:58
IADUL BUCĂTARILOR. Nervii întinşi la maximum ai Chefilor au adus o nouă ELIMINARE. Cine a plecat

IADUL BUCĂTARILOR. Florin nu s-a comportat firesc, nu a dat preparatele la timp și nu și-a ajutat colegii pentru a duce la bun sfârșit service-ul, scrie a1.ro. Atunci când ceilalți se aflau în față, pe postul de Chef, Florin greșea rețetele și încerca să se sustragă de la muncă și responsabilitate.

Citeşte şi IADUL BUCATARILOR: Cine a prins tunica neagră şi cine a fost eliminat

După un service ratat, invitați nemulțumiți și preparate nescoase afară, cei trei jurați au fost negrii de supărare.

Ajunși la jurizare, aceștia i-a întreabat pe cei cinci concurenți rămași în competiție, care sunt cele două nominalizări ale serii. Evident, vedeta serii este Florin, nominalizat fiind de toți ceilalți concurenți.

Nici Mălina nu a scăpat de apariția din fața juraților, fiind și ea nominalizată pentru lipsa de implicare în service. Nominalizată dintr-o confuzie, Maria ajunge și ea în față, din fericire revenind la locul ei în scurt timp.

Pentru că i-a dezamăgit pe cei trei Chefi și pentru că nu a respectat bucătăria, Florin este cel care a părăsit competiția.

Citeşte şi IADUL BUCATARILOR: Surpriză URIAŞĂ pentru patru concurenţi

Concurenţii au fost duşi la karaoke. Uitând pe moment de emoții, Michael și ceilalți s-au distrat de minune la karaoke, în Club Mojo. Maria și Mălina au cântat cu aceeași pasiune cu care gătesc.

Chiar și chef Cătălin Scărlătescu s-a distrat alături de concurenți.