Ialomiţa, sub troiene. 100 de localităţi sunt izolate de lume. Zăpada ajunge şi la 4 metri VIDEO

Publicat: Joi, 09 Februarie 2012 08:39 // Actualizat: Joi, 09 Februarie 2012 11:03 // Sursa: RTV.net

În judeţul Ialomiţa, situaţia atinge cote dramatice. Doi bătrâni din satul Reviga au murit şi stau neîngropaţi de patru zile, pentru că rudele nu pot ajunge la ei. Nu mai puţin de 100 de localităţi din judeţ sunt izolate, iar oamenii pur şi simplu nu pot ieşi din case, care, în unele sate, de-abia se mai zăresc din zăpadă. Sute de localnici stau, de aproape o săptămână, fără mâncare, căldură sau energie electrică.

În zeci de sate din Ialomiţa, oamenii sunt rupţi de lume. Cu greu au reuşit câteva echipe să ajungă în unele locuri şi să le lase localnicilor medicamente şi hrană.

Utilajele de deszăpezire nu stau o clipă, însă nu îşi pot face loc prin munţii de zăpadă, care depăşesc 3-4 metri înălţime.

În satele îngropate sub troiene, oamenii trăiesc adevarate drame şi luptă cum pot să supravieţuiască.

Situaţie disperată este şi în localitatea Grindul. 200 de suflete sunt izolate de 6 zile. Pentru a nu îngheţa de frig în case, împreună cu cei doi copii ai ei, o femeie a ajuns să rupă scândurile din gardul casei pentru a le băga pe foc.

Patru drumuri naţionale şi 17 judeţene rămân în continuare închise.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
izolaţi judeţul Ialomiţa localităţi Romania sub zapada troiene zăpadă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 feb 19:25
...După 2 zile în care televiziunile au stat cu ochii pe politic, după ceremonia de acum o jumătate de oră şi-au remintit că zăpada este de 4 metri în zeci sate şi sute de kilometri de drumuri din România. De unde şi ideea că te poţi căca pe el rating....
09 feb 09:34
Răspunde | Votează email 1 email
RODICA
Parintii mei locuiesc in com COCORA, JUD IALOMITA,intre localitatile GRINDU si REVIGA, comune IZOLATE. Santem disperati pt ca nu putem lua legatura cu ei,intrucat retelele de telefonie si curent au cazut si pt ca tata este cardiac. Va rugam sa ne tineti la curent cu ce se intampla acolo
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H