Fetele de la A.S.I.A, primele declarații după marele concert: „A început frumos, din start toată lumea era în picioare”

Fetele de la A.S.I.A, primele declarații după marele concert, care a stârnit o adevărată furtună între ele și Irina Nicolae, una dintre fostele membre. Anca Neacșu, Sorana Darclee Mohamad, Iana Novac și Anemona Niculescu au urcat pe scena Sălii Palatului pentru a reînvia succesul care le-a consacrat.

09 mart. 2023, 18:36
Fetele de la A.S.I.A, primele declarații după marele concert: „A început frumos, din start toată lumea era în picioare”

Fetele de la A.S.I.A, primele declarații după marele concert. Cele patru fete au susținut un concert de două ore,  în care le-au oferit fanilor piesele care au fost atât de cântate de-a lungul anilor 2000. Din păcate, marele absent al serii a fost Adi Ordean, compozitorul pieselor, fiind reținut de niște probleme de sănătate.

Citește și: Umilință pentru fetele de la A.S.I.A. Concertul de reunire, un eșec total. A bătut vântul la spectacolul lor de la Sala Palatului. Irina Nicolae nu a mai mers în public

Fetele de la A.S.I.A, primele declarații după marele concert

După 15 ani am revenit mai tinere și mai entuziaste! Pe 8  Martie ’99 se înființa trupa A.S.I.A.. Noi am făcut acest concert de revenire pe 6 Martie pentru că pe 8 nu am găsit Sala Palatului liberă, iar pe 10 Martie este ziua lui Adi Ordean, compozitorul atâtor piese minunate, căruia îi dedicăm acum frumoasă melodie «Pentru tine»! Nu este alături de noi în această seară, din cauze medicale!”, au declarat cele 4 pentru Click.

A început frumos, din start toată lumea era în picioare și asta e o bucurie imensă! Vă mulțumim pentru toată dragostea care nu s-a pierdut în toți acești ani. Muzica asta este fantastică și într-adevăr, aș acum noi suntem îndrăgostite de piesele domului Adrian Ordean, așa este o țară întreagă și vă mulțumim pentru asta!”, au spus fetele, potrivit Click.ro.

Un moment deosebit de emoționant a fost acela în care Sorana a interpretat o piesă, compoziție proprie, scrisă special pentru iubitul ei. „Este o piesă scrisă de mine și habar nu aveam în momentul în care am compus-o cât de reală avea să fie ori cum avea să îmi readucă jumătatea în brațele mele…de parcă l-am cântat până m-a auzit.

Pentru mine este o rugă care mi-a fost ascultată de Tatăl Creator iar acum, după 20 de ani, inima mea e întreagă. Este motivul pentru care se numește  «Inimă» și este despre bărbatul vieții mele”, a declarat cântăreața conform sursei citate.