Ianca, fiica lui Răzvan Simion, gesturi tandre cu iubitul la absolvirea liceului. Tânăra va studia în străinătate

Fiica lui Răzvan Simion a terminat liceul, iar acum se pregătește de o nouă etapă. Vrea să studieze psihologia în străinătate.

02 iun. 2023, 19:41

Răzvan Simion are un nou motiv de mândrie. Ianca, fiica sa, a absolvit liceul, iar acum se pregătește să plece la facultate în străinătate, având susținerea tatălui ei.

Tânăra s-a fotografiat alături de iubitul ei la festivitatea de absolvire și a ținut să marcheze acest moment în mediul online. Ianca s-a pozat în timă ce iubitul ei o sărută tandru. Recent, ea și-a făcut și o schimbare de look. A renunțat la șaten și s-a vopsit blondă, fiind pregătită pentru o nouă aventură, poate cea mai importantă din viața ei, deoarece își dorește să devină psiholog.

Citește și: Răzvan Simion se retrage din televiziune? Anunţul neaşteptat: „Vreau să mă opresc o perioadă”

„Vreau să studiez în afară, mă gândesc la psihologie. Vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii. Acum am terminat Școala de Șoferi, trebuie să dau examenul. De curând chiar mă gândeam la o mașinuță, dar transportul în comun e cu totul diferit față de ce e la noi”, a declarat Ianca, la Antena Stars.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana s-ar fi căsătorit în secret, tocmai în Japonia. Un prieten i-a dat de gol: „Casă de piatră!”

Răzvan Simion își susține fiica și așteaptă să vadă ce decizie va lua aceasta.

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara. Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă”, a declarat prezentatorul.