Răzvan Simion se retrage din televiziune? Anunţul neaşteptat: „Vreau să mă opresc o perioadă”

Răzvan Simion se retrage din televiziune? Vedeta prezintă 'de o viaţă' matinalul Neatza cu Răzvan si Dani, alături de Dani Oţil şi se gândeşte serios cât va mai apărea pe micul ecran. Recent, a făcut o afirmaţie care a surprins fanii.

28 apr. 2023, 08:27
Răzvan Simion se retrage din televiziune? Anunţul neaşteptat: „Vreau să mă opresc o perioadă”
Răzvan Simion se retrage din televiziune?

Răzvan Simion se retrage din televiziune? În ultima vreme, prezentatorul a recunoscut că petrece foarte mult timp pe unele platforme sociale, lucru care nu îi face bine deloc. Astfel, se gândeşte serios la acest lucru, ba chiar să ia o pauză de la tot ce înseamnă vizibilitate.

Citeşte şi: Fiica lui Răzvan Simion și-a schimbat look-ul. Ianca s-a făcut blondă și a postat imaginea pe Instagram FOTO

Răzvan Simion se retrage din televiziune?

Prezentatorul TV spune că vrea să renunțe la viața publică și la conturile de socializare, în special la TikTok pentru că simte că pierde timpul și nu mai știe nimic.

Vreau să mă opresc o perioadă, vreau să fac un detox, că duminică am terminat TikTok-ul de două ori. Am așa o panică când trec de jumătate de TikTok, că nu mai știu să scriu, și mă duc la cărți”, a spus Răzvan Simion, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Răzvan Simion și Daliana s-ar fi căsătorit în secret

Răzvan Simion ar fi făcut nuntă în Japonia. Prezentatorul și iubita lui, Daliana, nu au dat nimic de înțeles, dar mesajul unui prieten trezește suspiciuni.

Mesajul uni bun prieten de-ai lui Răzvan Simion i-a pus pe fani pe gânduri. Răzvan Pascu a scris un mesaj din care se înțelege că prezentatorul de la Neatza și iubita lui ar fi făcut deja nunta.

După ce ani la rândul am mers eu la ”birou” la Răzvan, a venit rândul lui să vină la mine la „birou” – prin lumea mare.

De data asta cu grupul nostru în Japonia, să ne bucurăm împreună de spectacolul cireșilor înfloriți. Data viitoare unde, tizule?! 😀 P.S. Casă de piatră cu minunata Daliana!”, a scris acesta pe rețelele de socializare.