Răzvan Simion și Daliana s-ar fi căsătorit în secret, tocmai în Japonia. Un prieten i-a dat de gol: „Casă de piatră!”

Răzvan Simion și Daliana ar fi făcut nuntă în secret în Japonia, dar comentariul unui prieten i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți.

13 apr. 2023, 12:48

Răzvan Simion ar fi făcut nuntă în Japonia. Prezentatorul și iubita lui, Daliana, nu au dat nimic de înțeles, dar mesajul unui prieten trezește suspiciuni.

Cei doi sunt plecați deja de o săptămână în Japonia și nu ratează nicio ocazie de a face poze din locurile pe care le vizitează, pe care le postează și pe rețelele de socializare.

Mesajul uni bun prieten de-ai lui Răzvan Simion i-a pus pe fani pe gânduri. Răzvan Pascu a scris un mesaj din care se înțelege că prezentatorul de la Neatza și iubita lui ar fi făcut deja nunta.

Citește și: Răzvan Simion nu mai prezintă Neatza cu Răzvan și Dani. Lipsește deja de câteva zile de la Antena 1

„După ce ani la rândul am mers eu la ”birou” la Răzvan, a venit rândul lui să vină la mine la „birou” – prin lumea mare.

De data asta cu grupul nostru în Japonia, să ne bucurăm împreună de spectacolul cireșilor înfloriți. Data viitoare unde, tizule?! 😀 P.S. Casă de piatră cu minunata Daliana!”, a scris acesta pe rețelele de socializare.

Până la acest moment, niciunul dintre cei doi nu a dezvăluit dacă este adevărat sau nu că s-au căsătorit.

Răzvan Simion și Daliana s-au logodit la începutul acestui an

Răzvan Simion și-a dorit neapărat să-și ceară iubita în căsătorie în noaptea de Revelion și a așteptat luni de zile acest moment. Și-a planificat cererea până la cele mai mici detalii, iar vestea a emoționat-o foarte tare pe Daliana. Prezentatorul a ales un inel superb cu diamant cu care și-a impresionat iubita, iar după ce ea a spus cel mai hotărât „da”, le-a povestit și fanilor cum s-a întâmplat totul.

Citește și: Viciul ascuns al lui Răzvan Simion. Cum a reușit prezentatorul tv să scape de cea mai mare dependență: „M-am chinuit foarte mult”

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos in viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are, însă, un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este, în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, a scris Răzvan pe Instagram.