Iancu Sterp a vrut să dea lovitura. Ce sumă exorbitantă a cerut fratele lui Culiță Sterp pentu a intra din nou în cusca MMA

Iancu Sterp a făcut spectacol în cușca MMA. După ce a prins gustul succesului, acesta a început să pună condiții pentru a continua în galele RXF.

27 nov. 2022, 08:21
Iancu Sterp a vrut să dea lovitura. Ce sumă exorbitantă a cerut fratele lui Culiță Sterp pentu a intra din nou în cusca MMA

Iancu Sterp a făcut spectacol în cușca MMA. Fratele lui Culiță Sterp a crezut că va da lovitura, însă a fost refuzat de organizatori.

Suma fabuloasă cerută de Iancu Sterp pentru a intra din nou în cușca MMA

Fratele lui Culiță Sterp nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la ,,atac”. Nu în ring, ci cu organizatorii. Iancu Sterp a cerut nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro pentru a lupta din nou. Doar că deși spra ca va obține această sumă, acesta a fost refuzat instant de către organizatori.

Nu e vorba de bani, dar cine este Iancu Sterp să merite atât?”, a fost reacția din partea organizatorilor conform cancan.

Iancu Sterp a intrat pentru prima dată să lupte în cușca MMA, acolo unde l-a învins prima dată pe Ricardo Filip. Ulterior fratele lui Culiță Sterp l-a învins și pe tik-toker-ul Ovidiu Neveu. Cum a prins gustul luptelor, fratele lui Culiță Sterp a vrut să facă din nou spectacol în cușcă, însă pe alți bani.

Citește și: Sfaturi utile pentru gospodinele care se pregătesc de curățenia de iarnă. Trucurile care te vor scăpa de o mare bătaie de cap

“Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni”, a spus Iancu Sterp , imediat după ce a învins în a doua sa dispută în cușca MMA.

De atunci și-a promis că va da curs oricărei lupte, însă iată că acum manelistul a fost pus pe liber de către organizatori.

,,O să accept orice provocare până mor”, povestea acesta.

Iancu Sterp nu va intra din nou în cușca MMA și asta din cauza sumei foarte mari pe care acesta o cere, în condiția în care celor care intră  în ring li se oferă între 3.000 și 5.000 de euro.

Citește și: FOTO: Femeile din viața lui Kanye West, rapperul care a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din SUA. Cele 16 partenere care i-au marcat viața