Sfaturi utile pentru gospodinele care se pregătesc de curățenia de iarnă. Trucurile care te vor scăpa de o mare bătaie de cap

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar gospodinele se pregătesc de curățenia de iarnă, care nu este o misiune tocmai ușoară. Cu toate acestea, ne-am gândit să îți oferim câteva sfaturi care să te ajute să termini curățenia mai repede decât te așteptai.

26 nov. 2022, 23:45
Sfaturi utile pentru gospodinele care se pregătesc de curățenia de iarnă. Trucurile care te vor scăpa de o mare bătaie de cap

Sfaturi utile pentru gospodinele care se pregătesc de curățenia de iarnă. Sărbătorile bat la ușă, iar gospodinele se pregătesc ușor ușor de curățenia de iarnă, care nu este o misiune tocmai ușoară. În acest sens, noi ne-am gândit să îți dezvăluim câteva trucuri geniale care te vor ajuta să termini curățenia cât ai zice pește!

Citește și Ce nu știai că poți băga la mașina de spălat. Trucuri utile care îți pot face viața mai ușoară

Pentru că luna decembrie este una extrem de aglomerată, ca să fii cât se poate de eficientă este bine să îți faci un plan atunci când vrei să te apuci de curățenia de iarnă.

Iată câteva mici trucuri de care ar trebui să ții cont înainte să începi curățenia de iarnă:

Scapă de lucrurile pe care nu le mai folosești

De regulă, curățenia poate deveni extrem de dificilă din cauza lucrurilor care zac nefolosite în cutii și pe care trebuie să le muți iar și iar  dintr-o parte în alta. Așa că dacă nu ai făcut-o până acum, a venit timpul să scapi de ele.

Fă o selecție a acestor obiectele, iar lucrurile pe care nu le mai folosești și crezi că le-ar putea fi utile altor persoane, donează-le.

Astfel, vei reuși să faci niște oameni fericiți, iar tu vei reuși să faci curățenia mult mai repede și te vei bucura de și mai mult spațiu în locuința ta.

Reîmprospătează mobilierul și materialele textile

Mobilierul și materialele textile din casă conțin o cantitate foarte mare de praf și alergeni, care pot deveni extrem de periculoși pentru sănătate.

Chiar dacă faci curățenie destul de des în casă, cel puțin de două ori pe an este nevoie să acorzi o atenție deosebită acestor materiale textile sau corpuri de mobilier pe care trebuie să le cureți în profunzime pentru a menține o atmosferă sănătoasă în locuință.

 

Folosește instrumente de curățenie inteligente

În zilele noastre, au apărut o mulțime de instrumente de curățenie inteligente și multifuncționale care sunt create special să îți ușureze munca.

De la aspirator inteligent, mop electric și până la mătură cu mop încorporat, aparat de spălat geamuri cu magnet sau găleată cu stoarcere automată, toate acestea te vor ajuta să termini curățenia de iarnă cât ai bate din palme.

Iar ca să obții rezultate imediate, folosește produse de curățenie de calitate.

Curăță locurile greu accesibile

Spațiile greu accesibile sunt de multe ori omise în timpul curățeniei săptămânale. În zone precum corpurile de iluminat, spațiile de sub pat sau de sub dulapuri, de regulă se adună foarte mult praf, iar acest lucru nu este tocmai benefic pentru sănătate.

Ei bine, dacă până în acest moment nu ai reușit să cureți aceste locuri, acum este ocazia cea mai potrivită.

Citește și Cum să îți aranjezi locuința pentru a atrage energia pozitivă. Iată cele mai importante trucuri feng-shui