Iancu Sterp, provocare inedită pe reţelele sociale: „Aştept oferte”. Val de comentarii entuziaste: „Dacă îți dă Iancu o ciobănească, ai incurcat-o, prietene”

Fratele mai mic al lui Culiţă Sterp a lansat în mediul online o provocare inedită. Majoritatea urmăritorilor lui au reacţionat pozitiv, susţinându-l în demersul lui: "De îți dă Iancu o ciobănească, ai incurcat-o, prietene" este doar unul dintre comentariile celor care sunt siguri că Iancu nu are cum să piardă în ring.

08 mai 2023, 09:56

Căci da, despre o provocare sportivă este vorba. Iancu Sterp este luptător MMA şi nu mulţi adversari l-au pus până acum în dificultate. Tocmai din acest motiv, sportivul s-a gândit că ar fi momentul să treacă la nivelul următor şi să lupte cu doi adversari în acelaşi timp.

Ori de câte ori a intrat în cușcă, Iancu Sterp a demonstrat că este greu de învins. Primul său meci l-a avut cu Ricardo, fostul său coleg din emisiunea „Puterea dragostei”, iar cel de-al doilea – cu Ovidiu Neveu. În ambele cazuri, fratele lui Culiță Sterp a fost învingător.

Iancu Sterp, provocare inedită pe reţelele sociale

De data aceasta, Iancu vrea să intre cu doi adversari în cuşcă şi a anunţat acest lucru pe reţelele sociale, acolo unde a primit un val uriaş e comentarii, majoritatea de încurajare. Fratele lui Culiţă le-a cerut urmăritorilor săi să îi facă propuneri de potențiali adversari. Internauții au fost destul de receptivi la cerința tânărului, astfel că a curs cu propuneri.

Citeste si Ileana Sterp o ironizează pe Andreea Tonciu: „Care mai este diferența între o femeie naturală 100% și una care are intervenții de orice fel?”

Vreau 2 adversari în RXF deodată! Aștept oferte”, a scris Iancu Sterp în mediul online: Ovidiu Neveu, Albu Philip sau Raul Dan sunt doar câţiva dintre luptătorii pe care fanii lui Iancu i-ar dori alături de acesta în cuşcă.

Val de comentarii entuziaste: „Dacă îți dă Iancu o ciobănească, ai incurcat-o, prietene”/”La ce văd eu aici în poză, poți și cu 3 deodată”

În timp ce unii fani sunt de părere că un astfel de meci este inutil pentru că oricum Iancu îl va câştiga, alţii l-au sfătuit să renunțe la această idee, susținând că în meciurile trecute nu a fost deloc apreciat de organizatori care ar fi încasat sume frumoase de pe urma lui, după care s-ar fi arătat nerecunoscători.

de îți dă iancu o ciobănească ai incurcato prietene

Fratelo, la ce văd eu aici in poza, cred ca poți și cu 3 deodată

cred că vrea să meargă la Iancu la oi, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

La postare a comentat şi fratele lui mai mare, Culiţă: Pariez 50 de mii.

Vreau sa te văd cu Albu Philip   ca s a laudat ca te bate rău, i-a propus un internaut, propunere la care Iancu a vent cu replica: „Nu mai bat fetiţe”

Citeste si Ileana Sterp s-a filmat fix înainte să nască. Momentele dificile prin care a trecut. „Doamne, te rog să-mi ajuți. E tot mai dureros. Cine mă duce la spital?”