Ianis Hagi a cucerit PRIMUL trofeu cu Rangers! A fost la un pas de o accidentare gravă în meciul cu Nice

Ianis Hagi a fost din nou în centrul atenției la turneul amical de la Lyon. A fost titular la Glasgow Rangers care a câştigat competiţia "Veolia Trophy" contra echipei Nice.

RomaniaTV.net
19 iul. 2020, 05:17
Ianis Hagi a cucerit PRIMUL trofeu cu Rangers! A fost la un pas de o accidentare gravă în meciul cu Nice

Ianis Hagi a fost decisiv în meciul contra echipei lui Ciprian Tătărușanu, câștigată cu 2-0. A fost dușul scoțian pentru Lyon, a scris presa franceză după prestația fiului lui Gheorghe Hagi, conform Digisport.ro

Ianis Hagi are cel mai mare SALARIU de la Glasgow Rangers. Românul încasează o SUMĂ URIAŞĂ

În finala împotriva OGC Nice, echipa care eliminase pe rivala Celtic, Ianis Hagi a jucat mai mult de o oră. Fiul Regelui a fost menajat de Steven Gerrard, în urma unei intrări dure.

Ianis Hagi, accidentare şi notă mică în finală

Mijlocașul ofensiv n-a mai avut sâmbătă aceeași prestație în al doilea joc din turneul din Franța. 

În urma evoluţiei contra celor de la Nice, Ianis Hagi a primit cea mai mică notă – 6 – la egalitate cu George Edmundson și Glen Kamara.

„Greoi în posesie uneori, dar în general una dintre cele mai „vii” amenințări ofensive ale lui Rangers, atâta timp cât a fost pe teren, mereu căutând să creeze ocazii pentru colegii săi. Nu prea a avut impactul pe care l-a reușit cu Lyon, dar a avut câteva momentel bune. A fost înlocuit cu 25 de minute înainte de final”, a scris publicația Glasgowlive.

Rangers a deschis scorul prin Jermain Defoe după o jumătate de oră de joc. Scorul final a fost stabilit de Barjonas în prelungirile partidei.

Meciurile câştigate de Rangers sunt o repetiţie bună înainte de începerea campionatului de fotbal din Scoţia, dar şi înaintea meciului retur cu Leverkusen din Europa League. În tur , germanii s-au impus cu 3-1 pe Ibrox Park.

Ce poreclă i-a pus fosta iubită lui Ianis Hagi. Mulţi bărbaţi s-ar ruşina să audă asta!