Mihai Rotaru a ajuns la disperare. Îi oferă un salariu uriaș lui Reghecampf, pentru a reveni la Craiova și un Bugatti. Condiția impusă de antrenor

Lui Laurențiu Reghecampf nu-i merge prea bine în Azerbaijan, la Nefchi Baku, dar încă este dorit în România, la CS Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru este gata să facă mari eforturi financiare, să-l trateze pe „Reghe" ca pe un împărat.

15 dec. 2022, 13:20
Mihai Rotaru a ajuns la disperare. Îi oferă un salariu uriaș lui Reghecampf, pentru a reveni la Craiova și un Bugatti. Condiția impusă de antrenor

Mihai Rotaru încearcă să forțeze revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Craiova, chiar la finalul acestui an. Astfel, afaceristul român îi promite fostului antrenor de la Steaua și Chiajna un contract pentru un sezon, care ar putea fi prelungit pentru încă o stagiune.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani ar urma să primească de la Rotaru nu mai puțin de 480.000 de euro pe an, adică 40.000 de euro lunar, plus un Bugatti cadou – „primă de instalare”, așa cum procedează și șeicii, informează presa internațională, SportInfo.Az.

Prețul unui bolid de lux de la Bugatti pleacă de la 1,5 milioane de dolari.

 

Condiția impusă de Laurențiu Reghecampf, pentru a reveni la la CS Universitatea Craiova

 

Fostul soț al Anamariei Prodan ar fi gata să revină în Bănie doar la pachet cu Emin Makhmudov, mijlocaș azer, căpitanul echipei de club și al naționalei, scrie presa sportivă.

Experimentatul fotbalist cu meciuri în naționala de tineret a Rusiei are 30 de ani și este considerat „creierul” de la Nefchi, cu rol de coordonator de joc, dar poate evolua și în bandă, respectiv mijlocaș box-to-box.

37 de meciuri are Mahmudov în națională, pentru care a marcat de nouă ori. Pentru echipa de club, în campionat, în actuala stagiune, mijlocașul are 16 partide, nouă goluri și trei pase decisive, potrivit Transfermarkt.

De-a lungul timpului, Mahmudov a mai evoluat la Spartak Moscova, Tom Tomsk, KS Samara, Mordovia, KS Samara și Boavista.

În campionat, Nefchi Baku este pe locul al treilea, cu 32 de puncte după 16 etape, la 8 puncte de locul al doilea, ocupat de Sabah Baku și la 15 puncte de liderul Qarabag.

În ultimele două etape a pierdut 1-0 cu Zira și 4-0 cu Qarabag.