Ianis Hagi, ca şi transferat la AS Roma. Suma imensă plătită de Jose Mourinho

Ianis Hagi (23 de ani) ar urma să ajungă în iarnă la AS Roma, echipă antrenată de Jose Mourinho. Suma de transfer s-ar ridica, inclusiv cu bonusuri, la 20 de milioane de euro!

24 sept. 2021, 12:38
Ianis Hagi, ca şi transferat la AS Roma. Suma imensă plătită de Jose Mourinho

Ianis Hagi, ca şi transferat la AS Roma. Gruparea italiană ar fi plătit o sumă foarte mare de bani pentru a-l lua pe Ianis Hagi de la Glasgow Rangers.

Ianis Hagi, ca şi transferat la AS Roma

Ianis Hagi ar putea prinde transferul carierei după un sezon bun, cel trecut, şi un început bun de stagiune cu Glasgow Rangers. Potrivit sport.ro, AS Roma şi-a asigurat deja serviciile lui Ianis Hagi, pentru care ar fi plătit 20 de milioane de euro!

Ianis Hagi l-a impresionat pe Jose Mourinho, care de la venirea sa pe „Olimpico” a cheltuit aproape 98 de milioane de euro pentru transferuri. Până acum, AS Roma i-a transferat pe Tammy Abraham, Rui Patricio, Roger Ibanez şi Matias Vina.

Ianis Hagi nu se uită la bani! Ce a făcut imediat după ce a scăpat de Covid-19: scoţienii au rămas fără cuvinte! VIDEO

AS Roma a început ca din tun sezonul în Serie A, sub comanda lui Jose Mourinho şi se află pe locul patru, cu 12 puncte după cinci etape, la trei lungi dinstanţă de liderul Napoli. Despre Iansi Hagi s-a scris, la un moment dat, că ar fi dorit de Lazio, marea rivală din oraş a celor de la AS Roma. În acest sezon, Ianis Hagi a strâns două goluri şi două pase de gol în şapte meciuri jucate în toate competiţiile cu Glasgow Rangers.